Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megnéznétek a pasitok facebook oldalát, ha tudnát_ok a jelszót?
hát már azzal mélyre süllyedtél, hogy teljesen vadidegenként ilyen szélsőséges véleményt alakítasz ki valakiről.
igen, megfordult a fejemben, de szerintem te is tudhatnád, hogyha olyan marha elszánt lennék és nem lenne tartásom, akkor nem kértem volna ki a ti véleményeteket, hanem gátlástalanul az lett volna az első hogy belépek. ennyi.
egyszer a barátom bejelentkezve maradt a facebookjában.. és akkor vettem észre mikor már elment tőlünk.. automatikusan a kijelentkezés gombra mentem.. még az üzenőfalát se néztem meg..
szerintem azzal csak magadnak csinálsz gondot ha kutakodsz..
meg kell bízni benne.. amiről meg nem tudsz nem fáj.. ha egyáltalán van valami..
Megint pofátlan, hazug álszent módon azt írja mindenki, hogy nem.
Pedig a szemét hazudozás és a manipuláció a legalapvetőbb női tulajdonság. Azt hiszik, ha a férfi nem bízza rájuk a jelszavát, akkor már nem is szereti őket.
Egy saját profil mindenkinek a magán ügye. Azt tesz fel és ír oda, amit akar. Másnak ahhoz semmi köze.
és ha próbálkozik a csaj? ha a barátod szeret úgyis elküldi a fenébe
én párom üzenőfalára is írnak néha csajok, még valaki olyat is írt, hogy "imádlak <3"
ettől függetlenül tudom, hogy a párom szeret, és nem csalna meg
azt is tudom, hogy még az az imádásos dolog se volt komoly, ha az lett volna se félnék
Számomra elég viccesnek tűnik, hogy ilyen komolyan veszitek ezt:)
Tudom a barátom jelszavát, ő is tudja az enyémet. Néha fel szoktam menni csak úgy unaloműzésként, ő is szokott néha az enyémre. Bár nem tudom miért gondoljuk, hogy jó unaloműzés lenne, mert hát annyi minden nincs rajta, de egy 5 percig jó.
Nekünk ebben nincs semmi. Egymás msnjében is szoktunk mászkálni néha. És egyikünk se féltékenységből teszi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!