Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti megnéznétek a pasitok facebook oldalát, ha tudnát_ok a jelszót?
Figyelt kérdés
az a baj, hogyha nem tudnám nem is jutna eszembe, de így nagy a kisértés :D2011. ápr. 24. 13:13
1/16 anonim válasza:
Tudta nélkül nem,. Ez szerintem aljasság lenne. Pedig furdal a kíváncsiság engem is.
2/16 anonim válasza:
Mivel én elég féltékeny típus vagyok,igen.
4/16 anonim válasza:
nyilván elgondolkodnék rajta, de nem. az az ő dolga, én is kiakadnék, ha ő megnézné az enyémet, még ha semmi olyan sincs benne amit jobb ha nem lát.
5/16 anonim válasza:
Nem, látom én azt a saját oldalamról. Most mégis mit akarnék ott megnézni? Hogy kivel mit levelezik? Nem mindegy? Lol. Magánügye.
A képeit, meg amiket a felára kiír látom úgyis, hogy csak rámegyek a sajátomról az övére.
Meg azt is, hogy kivel van kapcsolatban ;)
6/16 anonim válasza:
Remélem ez a hülye facebook láz hamar lecsillapodik.:D Nekem is van de már unom.
7/16 anonim válasza:
Én tudom a jelszavát, be is lépek néha, mert megkér, hogy arassam le a zöldségeit farmvillében. :)
8/16 napietus válasza:
nem, pedig már a férjem. a bankkártyája pin kódját pl. tudom, de az egyenlegét sem szoktam lekérdezgetni.ezek olyan közönséges és pitiáner dolgok szerintem.
9/16 A kérdező kommentje:
teljesen egyetértek, ez nagyon csúnya dolog, de egy csaj nagyon rámászott.
az üzenőfalára írt már, de beoltottam és törölte, és most attól tartok, hogy üzenetben próbálkozik...
2011. ápr. 24. 13:46
10/16 napietus válasza:
nem "csúnya dolog", hanem közönséges és pitiáner, azt írtam. magadat minősíted, ha ilyet teszel. ha attól megcsal, hogy valaki ír neki egy üzenetet, akkor annyi erővel az utcára se engedd ki. komolyan, tartás, az van Benned egyáltalán? nem tudom, süllyednék-e valaha ilyen mélyre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!