Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem h kapjak egy ilyen nőt?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok,jelenleg nincs baratnőm,kilátásban van egy csaj akit nemrég ismertem meg,de már régóta szeretnék egy tapasztaltabb nővel lefeküdni...mondjuk 25 -30 legyen...csak a tapasztalataim szerint,az ilyen nők nem buknak a fiatalabb pasikra.
van itt olyan akinek vannak hasonló tapasztalatai?
2011. ápr. 22. 18:33
12/18 anonim válasza:
szia kedves utolsó.:)))csak nem te küldted a privit?:P
20:33-as vagyok.
a kérdező kérdésére válaszolva,igazából nem tudom megindolokni h miért a fiatalabb pasik jönnek be.így alakult.
13/18 anonim válasza:
Egy haverom 17 évesen lefeküdt egy majdnem 30 éves nővel.Szóval van esélyed,csak olyat kell találni,akit a fiatalabb srácok vonzanak.Az is csak egyéjszakás kapcsolat volt,ők például egy nyelvtanfolyamon ismerkedtek meg.
14/18 anonim válasza:
[link] ezen találsz a feltételnek megfelelőt
15/18 anonim válasza:
Moulin rougeba menjetek el itt pesten, és meglátjátok van egy pár aki férjet keres magának.
16/18 anonim válasza:
én 3 hete veszítettem el a szüzességem egy 33 éves nővel.../méghogy nem buknak, dehogynem:D/
18F
17/18 anonim válasza:
Engem nagyon izgat a dolog,hogy egy idegen pasival láthassam a párom,szerintem van ilyen pár több is.Nekem csak annyi kéne,hogy nézhessem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!