Szerintetek van esélyem, hogy kapjak ilyet?
Figyelt kérdés
Ma széttszedtem a műszerfalat az Opel astra f-emben és a hátsóablak fűtés gombot tönkretettem :S és egy bontó van a közelben holnap el is ugrom megnézni, hogy van-e. Szerintetek van ott a helyszínen? Még soha nem járam ilyen helyen azért nem tudom.2011. máj. 3. 20:39
1/4 anonim válasza:
Jó eséllyel! Hogy külön adják-e, azt nem tudom.
2/4 anonim válasza:
Nagyobb elektromossági boltban kapható minden féle gomb. Én is ott vettem, nekem gyári romlott el, valami műanyag elpattant benne, párszáz forint...de ha közelebb van egy bontó akkor az egyszerűbb megoldás, habár f asztra nem nagyon van bontókba sztem mert megbízhatóak..ha szerencsed van lehet lesz törött..
3/4 anonim válasza:
Tele van a bontó astrakkál. Sztem lesz. HA megerőltetem magam, még lehet én is találok itthon :D
4/4 A kérdező kommentje:
ÓÓÓÓ ezek jó válaszok:-) Remélem itt is lessz:P
2011. máj. 3. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!