Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem h kapjak egy ilyen nőt?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok,jelenleg nincs baratnőm,kilátásban van egy csaj akit nemrég ismertem meg,de már régóta szeretnék egy tapasztaltabb nővel lefeküdni...mondjuk 25 -30 legyen...csak a tapasztalataim szerint,az ilyen nők nem buknak a fiatalabb pasikra.

van itt olyan akinek vannak hasonló tapasztalatai?

2011. ápr. 22. 18:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
egy kis pénz ledönt minden gátat
2011. ápr. 22. 18:34
 2/18 anonim ***** válasza:

Valóban divat az, hogy a nők csak náluk idősebb pasival kezdenek, de simán lehet esélyed, gondolom majd fog piszkálni a korod miatt de vicceld el:)

21f

2011. ápr. 22. 18:34
 3/18 A kérdező kommentje:

jha hát prostik kizárva.

és nem komoly kapcsolatot akarnék,csak szex...

2011. ápr. 22. 18:38
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor van esélyed.
2011. ápr. 22. 18:38
 5/18 anonim ***** válasza:

Van esélyed de ehhez kell egy jó kis szexkapcsis oldal. Vannak olyan nők, akik pl. már férjnél vannak és egy kis fiatal husi szeretőnek.

Az egyik barátnőm férjes 31 éves és 50 éves a férje, és mellette a pasija 22.

2011. ápr. 22. 18:58
 6/18 A kérdező kommentje:
erre én is gondoltam,de amelyik nő mondjuk férjnél van,vagy komoly párja van az nem nagyon tesz ki ilyen hirdetéseket,főleg nem fényképest,és ha nincs fénykép akkor meg kitudja,hogy néz ki...bárkivel nem feküdnék le csak mert tapasztaltabb...
2011. ápr. 22. 19:03
 7/18 anonim ***** válasza:
ebben a korosztályban inkább a biztos anyagi háttér az elsődleges szempont a csajok körében, akik már frisebb husikra buknak a férjük mellett az inkább a 35-40 vagy afeletti korosztály
2011. ápr. 22. 19:30
 8/18 anonim ***** válasza:
én 27 éves vagyok,és fiatalabb pasit keresek,ugyanis nem szeretem az idősebb pasikat.csak az a baj h én komoly kapcsolatot keresek.
2011. ápr. 22. 20:33
 9/18 A kérdező kommentje:
értem,és hogy hogy fiatalabb pasik jönnek be?
2011. ápr. 22. 20:41
 10/18 anonim ***** válasza:

Remélem hogy van, mert Én is 22 évesen az idösebb Nöket részesíteném elönyben, de nem a szex miatt, hanem azért, mert a korosztályomban csak degenerált pics@kkal találkozok, akiknek fingjuk sincs az élet valódiságáról.

Szó szerint zacskóban élnek!

22/F

2011. ápr. 22. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!