Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában nincs szex a barátnőmmel! Ez mitől lehet?
Hát ez nem igaz... Ennyire el vagytok ferdülve??
Mi az hogy ribikkel volt dolgom?? Kikérem a volt barátnőim nevében is. Mindegyik rendes, jóravaló, középosztálybeli iskolázott családból származott. Nagyon szerettem őket és ők is engem! Hogy mondhattok ilyet, hogy kikkel volt dolgom?
\\\'nyátok pics@ját.
Nagyon sok itt a frigid ribi, aki csak a szerelmet erőlteti, meg hülye tanácsokat osztogat kanos fiúknak, hogy várjanak. A kapcsolathoz marhára hozzátartozik a szex is. És ha szeretsz valakit rajongásig, akkor mégjobban hozzátartozik a szex! A szeretkezés, hogy így mondjam. Amikor a szerelemben még jobban eggyé váltok a másikkal a szex segítségével.
Lehet hogy ez nektek tök másodlagos, nekem nem.
Van egy kanos fiú aki szereti a barátnőjét és szeretne vele szexelni, mert hetente egyszer találkoznak és neki már kemények a heréi a sok várakozástól. Erre a csaj nem akar szexelni, mert nem. Oké a srác megérti most nem lesz szex, majd máskor. Másik hét, hát most sincs kedve. Ekkor már kezd kicsit sok lenni a dolog. 3. hét hát inkább nézzünk filmet.
Az agyam durrana szét! Megkérdezi mi a baj, az meg csak hümmög.
Marhára érthető a helyzet persze. Hiszen havonta, 2 havonta is elég kicsapni a nagyját nem? Mert szerintetek igen.
Egyszóval attól, hogy az itt válaszadóknak nem nagy a szex igényük, nézzük már meg a srác igényét is!! Kicsit árnyaltabb a kép. De csak engem hurrogtok le, hogy milyen ribancokkal jöttem össze.
Foglalkozzunk a srác gondjával, ne velem.
25/f
20:47
Ha valaha is lettél volna szerelmes, akkor nem tanácsolnád egy igazán szerelmes fiúnak (aki korától függetlenül sokkal inkább férfi, mint te), hogy hagyja ott a barátnőjét és keressen más "puncit", mert összevesztek és talán a lány atm nem tudná őt tiszta szívből szeretni testileg(hahóóó vannak érzések is a világon).
Az egy dolog hogy szereted a szexet, de aválaszaidból kitűnik, hogy ez kb, az egyetlen dolog, amit a volt barátnőiden szerettél. Egy hasznos tanácsot nem láttam még tőled. (Mellesleg megjegyzem, hogy én lány létemre mindennap kívánom a szexet...de van mikor jobb a kezemre hagyatkozni, minthogy félszívvel belemenjek a szexbe)
A kérdezőnek még mindig azt tanácsolom, hogy vegye az itt garázdákodó infantilis egyedet negatív példának, és várjon arra a lányra tisztességgel. Ha szereted, megéri.
Kezdd talán úgy, hogy
"haragszol még rám? mivel engesztelhetnélek ki? mostanában ezért hanyagolsz? hiányzol, minden téren"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!