Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy hetente egy-két, ritkán max három alkalommal van csak szex barátnőmmel, és szinte mindíg hétvégén?
Igen, elképzelhető, hogy a tabletta miatt csökkent le a libidója. Ez szerepel is a betegtájékoztatón a lehetséges mellékhatások között...
A fáradtság egy különös dolog: nem biztos, hogy köze van hozzá a munkának. Lehet, hogy egész nap pl. egy számítógép előtt ül, mégis estére pszichésen kiüti magát. De lehet más miatt is: stressz, vitaminhiány, valamilyen lappangó betegség...
Megértem, hogy zavar téged a barátnőd állandó fáradtsága, de én női szemmel azt tudom mondani, teljesen megértem őt is. Most én is olyan időszakomat élem, amikor esténként alig várom, hogy bezuhanhassak az ágyba, és tudom, hogy ez zavarja a férjemet. Mégsem tudok mit tenni ellene: sajna ennyi stressz ér mostanában.
Mindenesetre ha elmondanád a barátnődnek, mennyire aggaszt téged a téma, talán előbbre jutnátok.
Szia! Mikor én abbahagytam emiatt a gyógyszert, én beszéltem orvossal, és azt mondta nekem, hogy nagy valószínűséggel a másik is ilyen hatással lesz rám, én pedig nem akartam már kísérletezni. Nekem amúgy más problémát is okozott is a gyógyszer, úgyhogy én többet nem szedem ezt a szart. Nuvaringgel védekezünk. Az, hogy hogyan mond meg neki, ez igazán nem lehet probléma, hiszen közös érdeketek a megoldás, és abszolút nem ciki. Megmondod neki, hogy olvastál róla, hogy van ilyen, hogy a gyógyszer lenyomja a libidót, mi lenne ha máshogy védekeznétek. Ha ő is akarja a megoldást, akkor biztosan hajlani fog rá. Próbáld rábeszélni a nuvaringre ( hüvelygyűrű) nekünk teljesen bevált, az óvszer macerás, a többi módszer pedig eléggé bizonytalan a számomra.
Sok sikert ,csak ügyesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!