Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Költöznöm kell! Szóljak neki, hogy odaköltözöm vagy lepjem meg?
Lehet, hogy én vagyok a hülye és én látom rosszul de.....
Te vagy nem vagy normális, vagy én vagyok a totál hülye!
KEDVES VÁLASZOLÓK MONDJÁTOK MEG KÉRLEK HOGY HA EGY IDIÓTA LENNÉK, ELFOGADOM AZ IGENT IS!
Nem, nem arról van szó, hogy qrva lennél, csak... Eltelt x év, mindkettőtöknek volt már x kapcsolata, oké, hogy ő még most is mondogatja, hogy menj vissza hozzá, meg bármikor örömmel fogad, meg szeretne visszaszerezni, de anno sem viccből lett vége, előbb utóbb most is megcsalna, akkor meg megint visszaköltöznél a mostani exedhez? Szóval, ez így... Ez így fura, nagyon fura. És kb. mintha a büszkeséged a béka feneke alatt lenne.
Ez... Ez nem jó. Ez nem normális dolog. De ha mindenképp bele akarsz vágni, akkor legalább értesítsd, hogy ő mit szólna hozzá.
Lényeg, hogy amiket írsz, azok akkora butaságra és sötétségre vallanak, hogy az borzalmas!
Te egy alvakult, szabadjára engedett bolond szerelmes ember vagy....nem....szóval ilyeneket amiket írsz normális nő így nem gondolkodik!
Ez vagy fake, vagy súlyos zavartság van az elmédben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!