Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennetek a helyemben? Valaki at elt mar ehhez hasonlot?

Figyelt kérdés
A parommal mar fel eve vagyunk eggyutt!!Imadom ot,de most ketsegeim vannak!!En 23 vagyok o 30eves!Minden tokeletesen ment,de kezdet el laposodni a kapcsolatunk ritkabban lattuk egymast!!En is eszre vettem,h valami valtozott,de o bevalotta,h mar nem ugy erez mint az elejen!!Nem akar elveszteni!Megeskudott,h mas no nincs a dologban,csak sajnos kicsit eltavolodtunk!!Ha eggyut vagyunk akkor nagyon jo,foleg most,h megbeszeltuk a gondokat,de a szurke hetkoznapok azok mar nehezek,akkor nem mondja,h szeret,de mindig ir es hiv,hianyzok neki meg ilyenek!Van eselyunk meg??En nem akarom elveszteni!!O az elso ferfi az eletemben akit oszinten szeretek!!Ha valaki tudd segitsen!!A valaszokat elore is koszonom!!
2011. ápr. 20. 14:43
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem probaljatok meg minnel tobb kozos programot kitalalni.Plane jon a jo ido,jon a nyar,itt az alkalom ,hogy a szurke hetkoznapokat szinesse tegyetek.Ha az anyagiak nem engedik meg ,akkor egy kis seta is sokat tud segiteni,vagy kiulni egy parkban a padra levegozni.Ezek apro dolgok,de viszont valahonnan el kell kezdeni mindent.

Remelem minden rendben lesz koztetek.Amugy mi is igy vagyunk a parommal,de en tudom ,hogy ugyis minden valtozni fog.

Sok sikert!

2011. ápr. 20. 14:48
 2/3 A kérdező kommentje:
jaj koszi szepen aranyos vagy!!Hat nagyon bizok benne!!Csak neha elkap ez a ketely!!Most erot adtal nekem es beleadok mindent!!Koszonom!!Es termeszetesen enis szurkolok neked/nektek,h minden rendbe jojjon!!:))
2011. ápr. 20. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Nézdd,én azt mondom Neked,hogy nem az a lényeg,hogy naponta 1000 szer mondja, hogy szeret, hanem mikor 1 hónap után ezt a szót mondja,azt úgy is gondolja,úgy is érezze!
2011. ápr. 20. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!