Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti mit tennétek? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek? Többi lent.

Figyelt kérdés
A barátommal(aki mellesleg lány), összevesztünk. Nagyon csúnyán viselkedett velem, és én ezt közöltem is vele. Nem értette hogy miről beszélek. Most viszont nem tudja elviselni hogy nem szólok hozzá. Ti mit tennétek a helyemben? 15/F
2011. okt. 31. 21:22
 1/4 anonim válasza:
öhöm én is voltam igy a barátnömel és nagyon rosz érzés szerintem béküjetek ki...
2011. okt. 31. 21:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp ez-az hogy hogyan
2011. okt. 31. 21:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Ugyan már... még hogy barátok.. úgyis többet akarsz töle :)

Amúgy meg elkéne már tényleg egy barátság témakör.... Az igazi barátságról szóló kérdéseknek, nem az ilyeneknek persze.

2011. okt. 31. 21:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Keresnék fiú barátokat.
2011. okt. 31. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!