Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Halt már bele valaki szó szerint élete legnagyobb szerelmének elvesztésébe?
nem hiszem! ha fiú vagy akkor mély levegő és add vissza egy másik lánynak kamatostul :) azt a kur*vát pedig felejtsd el, rohadjon szét!
ha lány vagy akkor minden bizonnyal csak azt kaptad amit megérdemeltél :) váljék egészségedre!
Szerintem senki nem halt bele a szerelembe csak azok a gyáva idióta kis tinezévesek aki itt rinyálnak hogy elhagyott ez meg az!!Fel a fejjel!!
Te is olyan akarsz lenni mint az a sok tizenéves idióta,Te is egy nyomorult gyáva féreg akarsz lenni?!!
21:57-es vagyok!!
Bocs ha kicsit kemény voltam, csak 10 éve az akkori feleségem egy 14 éves kapcsolat után majd 1 hónap alatt megváltozott ,engem meg kidobott otthonról!!
Ment a sírás-rívás ,öngyilkos gondolatok,depresszió,Aztán csak túléltem és ma már sokkal szebb életem van mint vele volt!!Szóval csak keményen és légy férfi/nő!!(
45/F
Ha utána olvasol régen a szerelmi bánatot rendes betegségként kezelték. Bele lehet. Nem kifejezetten ebbe hanem a velejáróiba pl. hogy napokig nem eszel iszol stb..
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!