Egy állat bele tud halni a társa elvesztésébe?
Pár hete elpusztult a kutyám, és a másik kutyám, mert kettő volt, Ők mindig együtt voltak, aludtak, játszottak. És most nagyon lehangoltan néz ki, sokszor csak fekszik, nincs kedve játszani, sétálni, látszik a kutyán, hogy nincs jól.
Azt mondta ismerősöm, neki volt 2 tengerimalaca, és mikor elpusztult az egyik, rá napokra a másik is. Szerinte a bánatába belehalt a tengerimalac.
Beletud halni a szomorúságba egy kutya?
Majd rendbe jön, vagy jobb lenne neki, ha szereznék mellé még egy kutyát, hogy ne legyen egyedül?
Szerintem foglalkozz vele most többet, ha látszik rajta, hogy depressziós. Úgy gondolom, hogy bele tud halni a társa elvesztésébe, mert nem egy olyan történetet hallottam már, hogy a kutyus a gazdi után halt. Szerintem ez is előfordulhat!
Vigyázz rá!
Nekem az előző párral történt ilyen, a kan meghalt, a szuka epilepsziás lett.
A párja halálát pár hónap alatt látszólag teljesen kiheverte, megint jókedvű lett, stb, csak néha bizonyos dolgok kihozták belőle a rohamokat. További 1 évnyi gyógyszeres kezelés kellett, mire abból is felgyógyult.
(am. puli volt, már ő sincs köztünk)
Igen bele tud halni, de szerintem még ne vegyél mellé másik kutyát, még korai lenne neki, ilyenkor nagyon sokat kell foglalkozni vele, szeretgetni és babusgatni!
Az én kutyám a 2 hetes kölykét veszítette el és utána nagyon le volt törve, egész nap csak jött ment, nem evett, de nagyon sok szeretettel és törődéssel szerencsére helyrejött!
Remélem a te kutyusod is kiheveri a párja elvesztését! És sajnálom a kutyusodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!