Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem enged fel anyukám...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem enged fel anyukám Pestre?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. Egy kedves srác (Nálam picit fiatalabb) meghívott a mozifanatikusok éjszakájára meg házibuliba is. Anyukám nem enged fel sehova "egyedül"... Ismerem a srácot nem netes kapcsolatról van szó anyum is tudja kiről van szó. Kijönne értem az állomásra. Anyukám is ismer nem vagyok plázakur*va a házibuliba sem történne semmi természetesen. Nem járok minden héten bulizni, kéthavonta egyszer talán és akkor sem részegen rángatnak ki egy árokból. Jól viselkedem és a bizonyítványom is kifogástalan. Nem értem. Miért aggódik ennyire?
2011. ápr. 18. 20:13
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Mert a lánya vagy. Csak gondolj bele az ő helyzetébe.
2011. ápr. 18. 20:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Ez természetes, hogy félt, az én anyám is ilyen, pedig én már mindjárt 18 vagyok, és fiú. Te egyke vagy? Én egyes gyerek vagyok, és gondolom azért ilyen velem anyu, mert én vagyok az egyetlen gyermeke, és nem akar elveszíteni...Bár már elenged bárhova, látom rajta, hogy nem szívesen. Beszéld meg vele, ne hagyd vele békén, mondd meg neki, hogy bízzon benned...Ez az egyetlen titka annak, hogy be tudd törni. Nekem is sok időbe tellt, de mióta tudja, hogy megbízhat bennem, és tudok magamra vigyázni, ha nem is könnyűszívvel, de elenged bárhova:)
2011. ápr. 18. 20:17
 3/10 szamóca. ***** válasza:

szerintem minden anya rémálma a lánya első pár pesti éjszakája:) emlékszem az enyém fél óránként eflhívott éjfélig, aztán mondtam hogy mostmár elég. egész éjjel nem aludt szegény:D

próbáld meggyőzni hoyg biztonságos, hogy tudod kikkel mész és hova... stb. elég nagy vagy már.

2011. ápr. 18. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát igen. Én Győrben lakom xD Már voltam fent többször is úgy hogy egyedül utaztam és aludtam is már unokabátyámnál. Anyumnak az a baja szerintem hogy pasival lennék és félne hogy megrontanak vagy mittudomén :D Elképzelésem nincs igaziból. Folyamatosan pasikkal vagyok körülvéve a sportolás révén is akkor is mindig baja van pedig nem kezdek ki senkivel. Jövőre már úgyis megyek fel Pestre tanulni xD Mi fog változni? :D Akko rmár nem akadályozhat meg :P
2011. ápr. 18. 20:32
 5/10 anonim válasza:
Szerintem örülj neki, hogy ennyire óv. Persze néha idegesítő meg rossz, de hosszútávon csak a javadra válik. Rengeteg szülő a 14-15 éves gyerekétől nem kérdezi meg, hogy hova megy. Meg is lehet nézni őket, a legtöbbje elzüllik. Párszor kéretőzz el kisebb bulikra és mindig szépen érj haza időre. Érdemeld ki a bizalmát és utána jó lesz! Csak ne élj vissza vele, mert nehéz visszaszerezni.
2011. ápr. 19. 02:12
 6/10 anonim ***** válasza:
félt, de nincs igaza. biztos sok az Emma arrafelé, kontrának visszakérdezheted, hogy miért képzel téged ilyen szexmániásnak. Értsd meg vele, hogy nemsokára nagykorú leszel és helyén van az eszed ezekkel kapcsolatban. Bár valószínű nem fog hinni neked. :(
2011. ápr. 20. 16:18
 7/10 A kérdező kommentje:
Lehet. Alig várom hogy Pestre menjek ott már nem lesz beleszólás :P Na meg minden jófej srác ismerősöm arra lakik... Állandóan azzal jön anyukám hogy ne akarjak kapcsolatot ennyi idősen majd az egyetemen. De én már tényleg vágyom valakire. Most komolyan várjak az egyetemig??
2011. ápr. 20. 16:26
 8/10 anonim ***** válasza:
ne várj, anyukád **** régimódi, ez a baj. Úgy gondolja éretlen vagy. Nálunk is mindig ez volt, tudod mi volt a baj? Hogy saját tapasztalatai alapján állandóan magából indult ki.
2011. ápr. 20. 16:39
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem magából indult ki hanem abból ahogy őt a szülei felnevelték. De régen mindenki rövid pórázon volt fogva nem úgy mint a mostani elzüllött fiatalság idejében. Én megköszönöm neki hogy nem MINDENHOVA enged el, ennek köszönhető hogy olyan vagyok amilyen. De ha már picit többet szeretnék (Pestre menni, házibuli stb.)az már sok...
2011. ápr. 20. 16:50
 10/10 anonim ***** válasza:

Ő viszont már felnőtt, és ha ugyanúgy emlékezne a történeteire, ahogy te, hogy túl rövidre volt fogva, akkor ő másképp csinálná. Egy idő után az ember önállósodik, és nem az számít leginkább, hogy őt anno hogyan irányították, hanem hogy ő mit gondol. És szerinte túl fiatal vagy ahhoz, hogy ki menj Pestre.

Ő is emlékszik saját 17 éves korára, és utólag biztosan gyerekesnek vallaná magát arra az időszakra visszagondolva (mint minden felnőtt, és ahogyan te is, ha 12 éves korodra gondolsz)

Az érettségedet ő magától lövi be, és ha nem ismer eléggé, akkor magából indul ki. Mivel az a saját tapasztalata, hogy ő 17 évesen mennyire volt felkészülve rá.

2011. ápr. 20. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!