Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati kérdés? Főleg lányoknak
Ennek a pontrendszernek van alapja. Csak nem tudatos, éppenhogy tudatalat történik. A megfogalmazása lehet egy kicsit zavaró, mert így direktbe senki nem használja/értelmezi, hogy a kapcsolatában pontrendszer lenne. De alapvetően - ha megnézzük - minden kapcsolatunk bizonyos értelemben pontrendszeren (is) alapul. És ebben semmi rossz nincsen, ez egy kicsit olyan, hogy adok-kapok. Természetesen van a feltétel nélküli szeretet, ahol már kérdésesnek találom ezt a pontrendszert (talán akkor, amikor már képesek vagyunk meglátni a másik hibáit, itt is érvényesülhet a pontrendszer).
Szvsz nem kell élből elítélni a kérdezőt és a kérdését, mert pszichológiailag igenis van alapja a "pontrendszeres" elméletnek! És a kérdés egyáltalán nem rossz, sőt! Inkább elgondolkoztató.
Utolsó hozzászóknak köszönöm!tudatalatt megy az egész ,nnem azon gondolkodunk,hogy na most kapott egy jó pontot vagy rosszat.
Ha az a sok hozzászoló, aki állítása szerint nem használja tudat alatt semmilyen formában,akkor miért teszik fel itt a kérdéseiket:hogy mit csináljak ebben meg ebben a helyzetben, megbántott ..stb. ha olyan könnyen tulteszik, magukat a rosszan.
Ezt már megint olyan valaki találta ki, akinek gőze nincs a nőkről és a párkapcsolatokról. Oltári nagy baromság, nem tudom hol olvastad vagy láttad kedves kérdező, de ez egy röhej :)))
25/N (7 éve kapcs-ban)
nos, szerintem igenis van ijen...most nemcsak magamrol de nehanz lanyismerosomrol is tudom...most nem ugy kell elkepzelni hogy csinal valami jot a parom az egy pont csinal valami rosszat az minusz egy... mindenki megjegyzi a jot es rosszat is... az ember nem felejt csak megbocsajt... es igenis voltam ugy, nem is egyszer, hogy kiakadtam valamin es a multal is elojottem, ami ezelott egy eve tortent, mert valoban nem zartam le magamban az ugyet... szoval nem tartom hujesegnek, sot a konyv is erdekelne :D
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!