Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati kérdés? Főleg lányoknak
Figyelt kérdés
Lányok, ti is gyűjtitek a pontokat a kapcsolatban. Mert állitólag a nők pontrendszer szerint élnek.Ha a párod tesz valami jót, akkor kap egy pontot de ha rosszat akkor minusz pont. Veszekedés során előjönnek bennetek a régi sérelmek is, megjegyeztek mindent, amit később akaratlanul is de mindíg újra felhoztok,azért mert még nem tudtátok lezárni magatokban az előző problémát sem.?2011. ápr. 15. 11:38
1/33 anonim válasza:
ilyen hülyeséget még nem is hallottam
2/33 A kérdező kommentje:
Olvass könyvet!!
2011. ápr. 15. 11:40
3/33 anonim válasza:
Én elég sokat olvasok könyvet de ilyenről még én sem hallottam. Elég hülyeség.
4/33 anonim válasza:
Szerintem is hülyeség. Sosem pontoznám a viselkedését. És soha nem hozom fel a régi sérelmeket. És a férjem sem, ha már itt tartunk. Szóval nem vágjuk egymás fejéhez, hogy "Bezzeg 2 éve...". Nem látom értelmét a múlton való rágódásnak. Szerencsére mindketten olyanok vagyunk, hogy nagyon gyorsan túltesszük magunkat az esetleges sérelmeken (bár nincs is túl gyakran vita köztünk), és éljük tovább az életünket.
5/33 anonim válasza:
a könyv és valoság közt van külömbség.miért kéne pontozni?ezt a pasikra is lehetne mondani.külsö pl 10 pont stb...!biztos vannak ilyenek de azok más világban élnek.szerintem aki a valoságban él az igy gondolkodik.
6/33 anonim válasza:
No, a nap hülyesége is megvolt, lapozzunk..
7/33 anonim válasza:
Ha piros pontnak nevezzük a jó cselekedetet és feketének a rosszat, akkor van valami a dologban, amit a kérdező írt. Igenis mindenki megjegyzi a jót és a rosszat. És a sok rossz egy adott pillanatban kijön, mert minden apróságért nem akarsz vitázni, de megjegyzed.
8/33 anonim válasza:
Bölcsészként könyvtári irodalmat elolvastam már, de ilyenről soha nem olvastam. A kérdésre válaszolva: soha eszembe se jutott, hogy pontrendszer szerint szűrjek le következtetéseket a társas kapcsolataimból....
9/33 anonim válasza:
persze, marhaértelmes magunkbafojtani mindent, hogy utána egyszerre rázúdíthassuk. és a kérdés is baromság...
10/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat."A miért hazudik a férfi és miért sír a nő?" c.könyv ír erről a fajta pontrendszerről.
2011. ápr. 15. 11:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!