Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha már én nem szeretem őt, de nagyon hiányzik?
Szerintem is, ez csak a saját egódról szól. Ha nem akarsz vele járni, akkor miért keresed? Ha a másik szerelmet kér, akkor nem adhatsz neki barátságot. Akkor inkább ne adj neki semmit. Ő totál beléd lehet esve, és te, mint a barátja majd ecseteled neki az új pasidat...És akkor még azt mondják, hogy a nők empatikusabbak meg együttérzőbbek? A nagy lófittyet, te vagy erre az egyik bizonyíték, hogy ez nem igaz. A saját önző egód miatt nem tudod elengedni. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor ne érdekeljen, hogy mit csinál, kivel van.
De azt meg főleg nem értem, hogy ha nem érzel iránta semmit, akkor mégis hogy "nem bírod nélküle"? Mert ha már nem bírod nélküle, az már nem barát-kategória. Én is jóban vagyok nagyon sok emberrel, de nem okoz különösebb gondot, ha a legjobb barátom nélkül kell lennem hónapokig. Ezen gondolkozz el inkább.
Szerintem totál nem vagy tisztában a saját érzéseiddel sem, de az, hogy még ezután is nyüstölöd ezt a srácot, enyhén szólva minősíthetetlen. És elég önző képet fest rólad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!