Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy döntsem el, hogy összeill...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy döntsem el, hogy összeillünk-e?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja, hogy ezt az ember megérzi, meg stb.

Igen egy részem megérzi, a szívem, de az eszem mindig talál valami kivetnivalót.

Egyik része olyan, mint amilyet szerettem volna,de a másik része nem. Nyíltan megmondja nekem,hogy egy hosszú, többéves kapcsolatot, csak úgy tud elképzelni, hogy megcsal engem, félrelép más nőkkel. Eddig nem hiszem, hogy félrelépett volna.

Tudom, hogy a férfiakra, sajnos ez jellemző, de akkor is, nem túlzott az a kijelentése, hogy ő arra született, hogy "szórja a magvait"???

Minden ismerősöm kiakadt ezen, és azt tanácsolják hagyjam ott, de ezen kívül szeret és én is őt.

Milyen ómen ez egy kapcsolatra, ha már a kapcsolatunk elején (2 évesen) ezt a nyílt kijelentést teszi, hogy ő, persze "csak az engedélyemmel, de félre fog lépni???"

Szabad ilyen férfit választani???, aki nyíltan kijelenti a megcsalás lehetőségét???.

Én ezt úgy fogom fel, hogy legalább őszinték vagyunk egymással, és mivel férfiból van legalább őszinte velem.

:( ???

2009. márc. 2. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe ne jusson vele maradni... vagy, akkor mondd, hogy te is , mint a nőiessége virágában lévő hölgy, kipróbálnád a többi férfi "magvát" is. Majd meglátjuk, hogy reagálna..
2009. márc. 2. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Te jó isten, igazi pofátlan alak.

Nehogy elhidd ezt a beetető dumát!

Lépj a távozás mezejére, de nagyon gyorsan.

Az, hogy a psik többségére ez a jellemző, ahogy állítod, csak sztereotípia, hidd el, hogy van a féfriaknak egy hűséges, valódi szeretetre/szerelemre képes csoportja (amibe a fent említett úr nem tartozik bele).

Rossz ember mellett vagy, az ilyen, amikor megpendíted, hogy elhagyod, majd ígér fűt fát, de félre fog menni, csak már nem fog beszámolni róla.

Menekülj tőle minél messzebbre!

2009. márc. 2. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, én férfi vagyok de ha ilyen mondanék egy nőnek akit állitólag szeretek is akkor utána arra is megkérném, hogy úgy rugjon t-kön, hogy min 2 oktávot emelkedjen a hangom.

Más megközelítésben: képzeld el, hogy eléd áll majd és "megkér rá", hogy engedd, hogy megcsaljon. El tudod képzelni magad ebben a helyzetben? El tudod képzelni mit fogsz érezni akkor amikor a szerelmed (?) ilyet kér tőled?

Hagyd ott azt az embert, de úgy mintha soha nem is ismerted volna!

2009. márc. 2. 15:35
 4/10 A kérdező kommentje:

mondtam neki, ha "te is akkor én is", hogy majd hogy reagál, de a lényeg, amit leszűrtem, hogy "nyugodtan"

olyan nehéz kimondani, hogy vége, de így fogok tenni

2009. márc. 2. 15:57
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már így vág bele egy kapcsolatba, hogy úgyis meg fog csalni, akkor inkább hagyd a fenébe. Egy hónapja szakítottam a barátnőmmel, de még most sem tudom elképzelni magam más lánnyal. A fiú vagy így szokott szeretni, vagy nem szeret és irtó beképzelt.
2009. márc. 2. 17:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kimondani, de tedd meg.

Ez a jó döntés, sok erőt hozzá, bölcsen döntöttél!

2009. márc. 2. 17:11
 7/10 anonim ***** válasza:

Szerintem mielőtt megcsalná, spóroljon meg magának a kérdező egy veszekedést és hagyja ott...

Mondjuk szó nélkül. Basszus még ha úgy is van, hogy megcsal. Tegye. De így bejelenteni...

aúúú....

25/f

2009. márc. 2. 18:23
 8/10 anonim válasza:

tudom, mennyire nehéz. de hagyd el! hol az önbecsülésed?

te is értékes EMBER VAGY! ne hagyd, hogy ezt tegye veled! nem érdemel meg! és ne feledd: minden kocka fordul! majd eszébe jutsz, élete folyamán. nagyon gyakran. és lesz majd, hogy visszacsinálná. ha nem azért, mert szeret (hisz nyilvánvaló, hogy nem), akkor majd azért, mert visszakapja. és fájni fog neki. és fájjon is!!!

2011. aug. 25. 14:29
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszodat. már régóta nem vagyunk együtt. annak a kapcsolatnak teljes mértékben vége. rájöttem hogy léteznek még rendes férfiak
2011. aug. 25. 16:11
 10/10 anonim válasza:

örülök neki!

remélem, még mindig kitartasz

2011. okt. 8. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!