Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek Mi összeillünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Mi összeillünk?

Figyelt kérdés

Én fiú(17)ő lány(18). Még nem jöttünk össze de remélem ,hogy hamarosan összefogunk és csak ki kérném a véleményeteket, hogy így látatlanba ,hogy mutatnánk :)

Ő kb 170 cm magas szép vékony szőke vállig érő hajú. Pici cicik ,de formás popsi . Nagy fekete szemek, fehér bőr. Gyönyörű kislányos arc.

2011. aug. 23. 22:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Én olyan 174 cm magas sötétbarna átlagos haj. Bár nagyon lusta vagyok de visszajelzések szerint jó alakom van, és szerencsére széles váll, izmos kar(de nem olyan durván). Eléggé barna a bőröm, zöldeskék szemem van. Elég sokan jóképűnek mondanak, bár szerintem nincs bennem semmi különös sőt még egy picit kisfiúsnak is találom az arcom.

Belsőleg meg elég ellentétesek vagyunk , Ő csöndes visszafogott és nagyon kedves , én meg inkább hangos és feltűnősködő vagyok(nem azért ,hogy menő legyek csak egyszerűen ilyen vagyok :D) meg balhésabb , kicsit tart is tőlem egy két lány megjegyzem ok nélkül. :) De már most szeretem Őt és úgyis össze jövünk :P Csak olyan jó kedvem van ,hogy ezt kiírtam.

Na szerintetek ?:)

2011. aug. 23. 22:32
 2/11 anonim ***** válasza:
külsőből nem lehet ítélkezni,h. összeilletek-e. ha van közös témátok,szerettek 1ütt lenni akkor össze,de ezt nektek kell érezni,nem nekem
2011. aug. 23. 22:35
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha ez a szerelem kölcsönös lesz,akkor nem mindegy,hogy ki mit gondol?!
2011. aug. 23. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezeknek mind semmi köze ahhoz, hogy két ember összeillik-e. Tegyél egy próbát, aztán majd meglátod.
2011. aug. 23. 22:36
 5/11 anonim ***** válasza:
nem a külső dönti el összeilletek-e
2011. aug. 23. 22:37
 6/11 A kérdező kommentje:
Akkor így kérdezem: Jól mutatnánk szerintetek így látatlanba?
2011. aug. 23. 22:38
 7/11 anonim ***** válasza:
így van ahogy előttem mondták, meg amúgy is "külső megfog,belső megtart" de a belső a leglényegesebb
2011. aug. 23. 22:42
 8/11 anonim ***** válasza:
Látatlanba passz. Mutass képeket:D
2011. aug. 23. 22:42
 9/11 A kérdező kommentje:
A belsőt hogy írjam le ?:D Már leírtam egy két alap tulajdonságot , de gondoltam pszihoanalízist nem tartok :D
2011. aug. 23. 22:53
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia! A barátnőm 170 cm fölött van, én majd 2 méter. Még is nagyon szeretjük egymást. Hogy más mit gondol?? -leszarjuk. Mi jól érezzük magunkat együtt és kész! :) 16F 15/L
2011. aug. 23. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!