Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek Mi összeillünk?
Én fiú(17)ő lány(18). Még nem jöttünk össze de remélem ,hogy hamarosan összefogunk és csak ki kérném a véleményeteket, hogy így látatlanba ,hogy mutatnánk :)
Ő kb 170 cm magas szép vékony szőke vállig érő hajú. Pici cicik ,de formás popsi . Nagy fekete szemek, fehér bőr. Gyönyörű kislányos arc.
Én olyan 174 cm magas sötétbarna átlagos haj. Bár nagyon lusta vagyok de visszajelzések szerint jó alakom van, és szerencsére széles váll, izmos kar(de nem olyan durván). Eléggé barna a bőröm, zöldeskék szemem van. Elég sokan jóképűnek mondanak, bár szerintem nincs bennem semmi különös sőt még egy picit kisfiúsnak is találom az arcom.
Belsőleg meg elég ellentétesek vagyunk , Ő csöndes visszafogott és nagyon kedves , én meg inkább hangos és feltűnősködő vagyok(nem azért ,hogy menő legyek csak egyszerűen ilyen vagyok :D) meg balhésabb , kicsit tart is tőlem egy két lány megjegyzem ok nélkül. :) De már most szeretem Őt és úgyis össze jövünk :P Csak olyan jó kedvem van ,hogy ezt kiírtam.
Na szerintetek ?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!