Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek összeillünk?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki velem egy idős. Egy fejjel alacsonyabb nálam és kicsit húsos, nincs túlságosan elhízva de azért van rajta mit fogni. Amikor együtt látnak a haverjaim mindig beszólogatnak mert hozzászoktak hogy ilyen nagoyn vékony barátnőim vannak. Én 185 magas vagoyk és kajakos testalkatom van, szerintetek összeillünk ezzel a lánnyal?2011. ápr. 17. 08:48
1/12 anonim válasza:
Nem kell figyelni senki véleményére senki ne befolyásoljon !
Ha neked tetszik,akkor természtesen összeilletek.
2/12 anonim válasza:
Szerintem ez nem testalkat kérdése, ha tettszik neked a lány és jól érzed magad vele, akkor összeilletek, és különben sem a haverjaidnak kell tettszen :) Sok sikert nektek.
3/12 anonim válasza:
Ha tetszik neked, és te is neki, az azt jelenti hogy összeilletek.
4/12 anonim válasza:
ha ez a kérdés fölmerül benned akkor szerintem el kéne gondolkoznod ...
5/12 anonim válasza:
szerintem ne foglalkozz velük.. ha télleg szereted akkor ez nem akadály, max kérd meg őket hogy ne szóljanak be mert lehet h nekik is voltak eddig fura barátnőik.. :)
amúgy hány éves vagy?
6/12 A kérdező kommentje:
17
2011. ápr. 17. 12:22
7/12 anonim válasza:
annyit tok tanácsolni h ne foglalkozz velük vagy állítsd le őket.
8/12 anonim válasza:
Te jó ég! Hogy adhatsz ennyire más véleményére? Mondjuk 17 éves vagy, könnyen tudnak még a haverok befojásolni! Miért ne illenél vele össze, hisz te magad mondtad, hogy nem kövér csak van rajta mit fogni, azzal szerintem semmi gond nincs! :)
De tetszik egyátalán az a lány vagy csak most nincs jobb?
9/12 A kérdező kommentje:
Tetszik, nem járok azért valakivel mert nincs jobb.... soha
2011. ápr. 20. 17:59
10/12 anonim válasza:
Akkor meg minek foglalkozol a barátaiddal? Ha párszor randiztok az meg ugyis kiderül, hogy egy hullámhosszon vagytok-e...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!