Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 éve tartó kapcsolatban el bizonytalanodtam az érzéseimben hogy döntsem el hogy mit is érzek?
Figyelt kérdés
Lehet hogy hülye kérdés de nagyon el vagyok bizonytalanodva az érzéseim felől. Nem tudom miért de rossz érzés és sokszor látom a párom szemén hogy el van el bizonytalanítom őt is .
20/F
2011. febr. 21. 19:40
1/4 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Ha bizonytalan vagy,mert megváltoztak az érzéseid,akkor azt kell megvizsgálnod,hogy mi/ki más változott még meg a kapcsolatotokban...keresd meg az okot...először magadban,aztán a párodban,és beszélgessetek róla...
2/4 A kérdező kommentje:
A munkahelyem befolyásolhatja mondjuk mivel elég monoton melót végzek és amikor hazaérek elégé olyan vagyok mint egy robot csak nézek ki fejemből.
2011. febr. 22. 09:43
3/4 anonim válasza:
Erre viszont az lehet a megoldás,hogy a munka után elmentek mondjuk sétálni,kocsmázni,színházba...Tőletek függ...a lényeg,hogy kimozduljatok otthonról...a meló nagyon be tudja savanyítani az embert,és ha otthon a megszokottságból unalom lesz,az tönkreteheti a kapcsolatot...
4/4 A kérdező kommentje:
Igy átgondolva lehet hogy igazad van. Mert tényleg az van sokszor hogy amikor találkozók a párommal van hogy ő is éppen akkor ér haza a melóból amikor én és van hogy csak fekszünk egymás mellett és nézzük a tv-t de nem nagyon beszélgetünk.
2011. febr. 22. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!