Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye annak, hogy 23 évesen egy 21 éves nővel sírig tartó szerelmem legyen?
most olvastam a kommented. ha már most sokat veszekedtek, akkor ő nem az lesz. ez igy több, mint valószínű. elmulik majd a fellángolás, és nembirjátok tovább a veszekedéseket, nem lesz ami elhomályositsa az ellentéteket.
mi barátnőmmel 1 éve vagyunk együtt, egyszer sem veszekedtünk. pár napja volt az első olyan hogy majdnem csunyán alakultak a dolgok, de megbeszéltük, mint eddig mindent, veszekedés nélkül. ha nemtudok emberien problémát megoldani egymás közt, hát az nemfog sokáig tartani...
Szerintem meg belefér a veszekedés. Persze nem mindegy hogy napi szintű vagy heti, havi a konfliktus. Mi is veszekszünk a párommal de imádom és ő is engem. Ahol nincs vita ott vagy hazudnak vagy nem mernek előhozakodni vele. Az meg régen rossz, ha nem mered felvállalni a véleményed.
Természetesen van rá esély hogy ez egy komoly hosszú kapcsolat legyen, csak mindkettőtöknek úgy kell hozzáállni,hogy jó legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!