Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a lányoknak humorérzékük?
Én csak a másféle humorra tudok tippelni.
De ez nem csak nemtől, korosztálytól is függ. Ízléstől, "társadalmi rétegtől" egyaránt. Plusz vannak emberek, akikből a másik nem váltja ki a vicces oldalunkat. Ha két ember összepasszol, a humoruk is azonos, megértik egymást.
Én humoros lánynak tartom magam (sok egyéb tulajdonságom mellett), nem osztályszinten, viszont vannak emberek, akikkel működik.
Ne tessék ennyire lenézni a nőket.
Ugyanmár!Mit kombináljátok itt a dolgokat? Attól,hogy egy lánynak nincs humorérzéke még nem buta!! És nem minden olyan gyökeresen hangzanak. -.-
Ezt a választ te írtad.
A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:09
Kiegészítem: És nem minden okosnak van humorérzéke.Semmi köze a humorérzéknek a nemhez. Egyesek válasza olyan gy.ökeresen hangzik. Ez kimaradt. Biztos valami enm tetszett. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!