Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kell minden tini lánynak bunkó srác?
Hiába vagy kedves rendes okos, meg figyelmes, le sz...nak.
16F
Ha tudod, hogy mi kell a nőnek, miért nem azt adod?
Okos, értelmes emberként nem okozhat gondot eljátszani a bunkót. Nem kell hozzá sok, elvégre azoknak a senkiháziaknak is megy.
ige,nem bunko kell,hanem izgalmas:)
amugy az van h sok lany nem ertekeli,ha egy fiu igazan szereti. én eddig egy olyan sracra buktam,aki kedves is volt meg neha bunko. total belezugtam,de aztan enis bunko voltam vele meg minden,ugyhogy ez bonyolult:S
aztan most ugy megutaltam ezt a sracot(mert nagyon megvaltozott),hogy fuhh,mar alig tetszik. 15l
23.41
25-30-tól felfelé valóban sok igazság van benne, alatta viszont annál kevésbé. Sőt, úgy vettem észre, ott pont az a nyerő, aki minél primitívebb.
Abban lehet valami hogy ha egy fiú úgy alapból bunkó általában mindig mindenkivel akkor a lány már azt is értékelni tudja hogy" hú megint mindenkit elküldött az anyjuk büdös 3,14csájába kivéve engem mert nekem csak azt mondta hogy takarodjak....Jajjj de kedves volt velem ,hú micsoda csodapasi!!!!"
Egyébként én valamilyen szinten úgy vélem hogy a lányokkal valami nincs rendben.Az hogy nem a nők uralják a világot az nemcsak azért van mert nem olyan izmosak mint a férfiak hanem mert érzelmi-mentális vonalon is komoly problémáik vannak(mint például ez a téma is mutatja)
Ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz megírásának időpontja: 04-10 22:59
Jocky leírta a tutit, a többi hozzászólást el se olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!