Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes tini lánynak az ilyen bunkó cicafiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
16 éves fiú mert én így látom.2011. márc. 22. 22:46
1/20 anonim válasza:
cica fiú? az mi mert én úgy képzelem el hogy buzeráns. de akkor nem egyezik azzal hogy bunkó mert a buzeránsok általában nem azok bár a fene tudja mi van mostanában xD
3/20 anonim válasza:
Sajnos én is így látom
szintén 16/f
4/20 anonim válasza:
azért mert az ilyen korú mai lányoknak valahol elveszett a normális agya... :S bocs a kivételtől!
18 /L
5/20 anonim válasza:
nem. csak a többségnek. de akkor nyaljon vissza az a bizonyos fagyi: nektek fiúknak miért csak az üresfejű plázacicák jönnek be??
16 éves lány mert én meg így látom.
6/20 Argloss válasza:
Sokan a bunkókra figyelnek fel jobban mindkét nemből. Akik meg normálisak azok valahogy kikerülnek a látószögből fiú és lány részről is... Ez van...
7/20 anonim válasza:
ma 23:07 az üresfejű plázacicák leszopnak ha meg kérem őket.
8/20 anonim válasza:
iggggeennnnn :D
mondjuk én 18 vok, "cicafiú" mint mondod, de én ink metroszexuálisnak nevezem magam.
Kevés csaj van akinek nem jövök be ;)
9/20 anonim válasza:
most a 40kilós mellénykés répa nacis csicskák jönnek be a csajoknak:D az izmos pasik már nem menőek:)
trendi csaj+trendi fiú...ez van ezt kell szeretni:)
10/20 anonim válasza:
tessék mint pld:ma 23:31-es válaszadó...:)
tuti egy igazi macsó és van kb 40kiló vaságyastól:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!