Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes tini lánynak az ilyen bunkó cicafiúk jönnek be?
jahh... hiába van 44 es karom meg kocka hasam (több, mint 190 cm és helyes is állítólag, de az nem lényeg már) is de le sem sz.arnak hanem inkább a mellettem lévő kis emo zombit nyalják körbe -.-' majd kinövik és rájönnek, nekik férfi kell, aki meg tudja őket védeni és nem egy olyan kis szerencsétlen csőnadrágban 40 kilóval..
15/F és egyet értek veled :/
én személy szerint nem ócsárolom a csajokat!! nem általánosítok aki mellettem van azt tisztelem mindig minden körülmények között!;)
de a cicafiús fő ratyi csicskákat ki nem állhatom:)
nem vagyok egy kigyúrt állat csak sportos testalkatú...
hol van az hogy a nők szereti ha egy pasi "izmos" mert biztonság érzetet ad?! a 40kilós melényes csira hogy védi meg mikkor egy komolyabb pofontól két hétig félrebeszélne:D
látom sokan osztják a véleményem;)
de nem számít tuti sok olyan csaj van aki "igazi pasit" keres nem csak egy biciklin ugráló divatmajmot:D
ma 23:31-voltam
22/F
látom sokan osztják a véleményem;)
de nem számít tuti sok olyan csaj van aki "igazi pasit" keres nem csak egy biciklin ugráló divatmajmot:D
ez nagyon ott van kár hogy nem lehet lájkolni;)
nap mint nap látok ilyeneket amikkor sétálok és egy némelyik akkora hogy az edző táskámba simán belefér:)
de ha ez kell a csajoknak legyen..
hát ez nagy -> némelyik akkora hogy az edző táskámba simán belefér:)
XDDDD igazad van :D
ez már lassan kész fórum lesz:)
kezdem:csajok kinek jön be a biciklis divatmajom?(őszintén)
és kinek a sportos pasi?(mennyire izmos stb azt rátok bízom) na??
nem, én több vagyok azért :D
75 kg vagyok a 175 cm hez.
Szal az ilyen átmeneti metroszexuális srác, és nem a csőnadrágos pálcikaember, nah azoktól én is hányok...XD
a másik 23:31 es...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!