Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házasok vagyunk de nem egymáss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok vagyunk de nem egymással. A szeretői vizonyban van gyengédség, vagy csak a testiség dominál?

Figyelt kérdés

Ha szeretői viszony alakul ki köztünk, akkor ki kinek a szeretője? (ki van jobban kiszolgáltatva a másiknak, ha ezt lehet így fogalmazni) 4 éve megőrülünk egymásért, hol csitul, hol erősödik a dolog. Egy szeretői viszonyba mi fér bele? Rendszeres találka, titkos sms-ek, pici ajándékok. Vagy alkalomszerű kizárólagos szex.

Szerintetetk?

Voltatok már szeretők? Volt már szeretőtök?

2009. márc. 1. 16:03
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nem furcsa, ezzel én is így vagyok.

A férjem a tökéletes számomra, mindent megkapok és megadok neki. Nincsenek tabuk bármit, bármikor, bárhova.

De a másik pasi látványától is megőrülök és ez fordított is.DE nem élnék SOHA vele, nem kéne férjnek, apának. stb

Egész februárban terveztük az első alkalmat, de nem jön össze. Vagy ő dolgozik, vagy én dolgozom, vagy beteg vagy valami közbejön.

tudjuk, hogy munkaidőben bármikor írhatunk egymásnak, de mióta van élettársa, meg gyerek azóta én visszább fogtam magam.. Tartok is tőle, hogy nehogy azt gondolja, hogy visszatáncolok. Nyomulni sem akarok..

2009. márc. 1. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!