Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiányzik a mai kapcsolatokból a gyengédség! Ti nem érzitek így?
Én nem érzem így. A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt és 4(!!) hónap után feküdtünk le. Addig végig udvarlás és ismerkedés volt.
Szerintem nem lehet a dolgot arra ráhúzni hogy "mai kapcsolat". Mindössze két olyan típusú ember kell hozzá, akik nem akarnak rohanni. Hogy az illető ilyen-e, az leszűrhető pár beszélgetés után.
Az előző "barátnőm" már az első randin azt ecsetelte, hogy neki milyen fontos egy kapcsolatban a jó szex. Nem mintha nem volna igaza, csak egyből lejött, hogy nem kell sok ahhoz hogy ágyban végezzük. Másnap már megtörtént minden. 1 hónap után már nem tudtam újat találni a kapcsolatban és ennyi volt, ki is égtünk.
A jelenlegi barátnőmet, állítom, még 20%-ban ha ismerem... És nagyon jó hogy még mindig érdekesek vagyunk egymásnak és tudunk újat mutatni magunkból. :)
F20
Hülyék voltak, vannak, lesznek. Szintúgy türelmetlenek, törtetők, figyelmetlenek, tahók, taplók és bunkók.
Viszont normálisak, értelmesek, figyelmesek is. Ezeket kell keresni, a kevésbé tapintatosokat meg kerülni. Bár valamilyen rejtélyes oknál fogva nagyon sok lánynak bejönnek a bunkó paraszt pasik, mert azok olyan "férfiasak"... hát gratulálok. Akinek ez kell, egye meg, amit főzött.
De aki viszont valóban rendes embert keres és talál is, annak nem lesznek gondjai. Mi pl. hosszú évek óta együtt vagyunk párommal, aki jó ideje a feleségem is egyben, és töretlenül imádjuk egymást, pedig annó mi is viharos gyorsasággal jöttünk össze, gyakorlatilag egy héten belül "megvolt minden". Ettől függetlenül azonban mégis a mai napig is figyelünk egymásra, szeretjük egymást, megvan a gyengédség is, és minden, ami kell.
Röviden: csak az érintetteken múlik a dolog. Rendes embert kell keresni, ennyi.
Méghogy ne simogathassam meg a bnőm arcát , ne túrhassak bele a hajába , ne csókolhassam meg a nyakát csak úgy ... olyan nincs ... ezeket nem csak szex közben/elött/után csinálom .
Imádom még amikor mellettem fekszik végigsimítani , és érezni a lágy nőies vonalait , és szeretem hogy szereti amikor ezt csinálom :)
És minden este amikor elbúcsúzom tőle majdnem ugyan olyan érzés mint amikor az első csókra került sor ugyan abban a kapuban búcsúzáskor .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!