Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek gyengéd? Mi a gyengédség?
Barátnőmmel jól megvoltunk. Utóbbi időben kicsit elhidegültünk egymástól, éreztem, hogy baj van.
Aztán kiderült, hogy igen baj van. Nem részletezem.
Úgy vetem észre, hogy gyengédség kell neki (fenéket vettem észre...mondta). Én eddig azt hittem, hogy gyengéd vagyok, és romantikus, bár nem vittem túlzásba.
Úgy döntöttünk, hogy együtt maradunk, és kicsit igazodunk egymáshoz.
A gond, csak az, hogy nem igazán tudjuk, hogy mi kell nekünk és ebből kifolyólag azt sem, hogy mi kell a másiknak.
Gyengédebbnek kell lennem. Jó. Hogyan?
Nos, szánj több figyelmet a barátnődnek.
Dicsérd meg akár egy nap többször is hogy milyen csinos és szexi, vagy hogy milyen finomat főzött. Tegyél megjegyzéseket arra hogy tudja azt hogy még mindig nagyon tetszik neked.
Néha nem árt ha csak úgy alaposan megmasszírozod a hátát vagy a vállát. Vagy csak mondod neki hogy feküdjön le te pedig csinálsz egy masszázst.
Ha szexre kerül a sor akkor kicsit hosszabb előjáték legyen, és óvatosan ne durván. akár plusz eszközöket is állíthatsz be a szobába halvány gyenge fények, pl.: az UV csövek már elég olcsóak és nagyon jó hangulatot adnak.
Legyél udvariasabb, figyelj oda arra hogy ő egy nő, és nem csak a barátnőd. Lehet, hogy mostanában inkább úgy kezeled mintha csak egy haver lenne.
Egy nap simogasd meg többször , öleld át sokszor:) csókold meg gyengéden. Menjetek el estefelé sétálni valami csendes helyre, de inkább zöld övezetbe, ahol kevesen vannak. Legyél romantikus! :)
Igen ez egy nehéz helyzet...
Én még nem voltam így pasival, de egyszer az egyik barátnőmmel igen. Szl ebből próbálok segíteni.^^
Látszik, hogy szereted, szóval már biztos úton haladsz.
Igazából, ha kicsit jobban figyelsz a szavaira, meghallgatod, ha mesél valamit az már jó pont.
Aztán pl. mindenféle ok nélkül egy száll rózsa, tulipán, amit szeret (bár a vörös/fehér rózsa viszi a plálmát)
Meg vannak ilyen apróságok, amik neked nem tünnek nagy dolognak, de bizony neki sokat jelent. Pl. kérdezösködsz felőle, hogy mi történt ma. Vagy csak szimplán elmondod, hogy mennyire szereted. Úgy romantikusan. Megköszönöd neki, hogy melletted van.
Rengeteg ilyen kis apróság van, amitől sokkal "gyengédebb" leszel a szemében.
Hajrá!
Én drukkolok nektek!
Köszönöm a tanácsokat, és a drukkolást:)
Igyekszem, és ő is. Igazából kis híján rá ment a kapcsolatunk ezekre a dolgokra.
Voltak apróságok mindkét oldalról, amit sérelmeztünk, de nem szóltunk semmit. Ha sikerül összehoznunk többé ilyen nem lesz.
Tanulságos volt:)
Igazság szerint távkapcsolat a miénk, és így hétvégente találkozunk egy másfél napra, hét közben meg telefon és skype, de abból, amit leírtatok talán menni fog így is kimutatni egymás iránti szeretetünket.
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!