Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Házasok vagyunk de nem egymáss...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok vagyunk de nem egymással. A szeretői vizonyban van gyengédség, vagy csak a testiség dominál?

Figyelt kérdés

Ha szeretői viszony alakul ki köztünk, akkor ki kinek a szeretője? (ki van jobban kiszolgáltatva a másiknak, ha ezt lehet így fogalmazni) 4 éve megőrülünk egymásért, hol csitul, hol erősödik a dolog. Egy szeretői viszonyba mi fér bele? Rendszeres találka, titkos sms-ek, pici ajándékok. Vagy alkalomszerű kizárólagos szex.

Szerintetetk?

Voltatok már szeretők? Volt már szeretőtök?

2009. márc. 1. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
szerintem a szeretői viszony semmiképp sem elfogadható!! hogy tudsz úgy szexelni valakivel, h. tudod, h. valaki vár otthon, aki szeret netalántán még gyereked is van, őket becsapod!!! és a "szeretőd", akinek szintén van házastársa, aki szerelmes belé, meg minden... ehhez pofa kell...
2009. márc. 1. 16:23
 2/11 A kérdező kommentje:

4 éve is merjük egymást és nem történt semmi. tehát ez a kérdés csak elméleti.

Az nem érdekel, hogy van élettársa meg egy gyermeke.

2009. márc. 1. 16:32
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Nem érdekel, mert egy szívtelen dög vagy.
2009. márc. 1. 16:56
 4/11 A kérdező kommentje:

Egy ffi azért lép félre, mert nem kap meg mindent otthon.

Helyette nem lesz nekem lelkiismeretfurdalásom.. Ugyan már! Akit megcsalnak annak az érzelmi inteligenciája 0

2009. márc. 1. 17:01
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

AZért ezzel vitatkoznék, hogy akit megcsalnak, annak 0 az érzelmi IQ-ja. Nem így van.

Engem is megcsaltak már sokszor, pedig nem vagyok sem frigid fapina, sem IQ light jérce. Egyszerűen nem illettünk össze.

Én is voltam már szerető státuszban, egyetlen egyszer. A férfi azt mondta, azért kell neki szerető, mert kicsit menekül az otthoni problémák elől, kell egy személy, egy hely, ahol nem a csekkbefizetéssel és más egyéb gondokkal várják. O.K., én ezt elfogadtam, nem akartam elválasztani a feleségétől.

Amikor engem megcsalt a férjem, mintjárt rögtön azonnal el is hagyott, pedig megkapott tőlem mindent érzelmileg és intelligenciában is. Nem illettünk össze, és ennyi.

Ha ti lelkileg is kötődtök egymáshoz, az már több, mint szeretői viszony. Miért nem léptek tovább?

O.K., sokan elítéli a szeretői státuszt, de nem te / ti / mi vagyunk sem az elsők, sem az utolsók. De ha mégis ebben a formációban maradtok, csináljátok úgy, hogy senkinek ne okozzatok vele fájdalmat.

2009. márc. 1. 18:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Én voltam és vagyok is szerető. Az fér bele amit mindketten akartok. Mi nem rendszeresen találkozunk, csak ha erre jár felém, ajándékokat mindig veszünk egymásnak, néha csak meglepetésként, és különösebb ok nélkül, titkos telefonok, telefonszex éjszaka, és nem csupán szex, ez több mint puszta vágykielégítés!
2009. márc. 1. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is van szeretőm. Ő szerintem szerelmes belém. Én nem. Én szeretem a feleségem jó itthon lenni, de ott is. Kollegák vagyunk és nagyon jól tudunk együtt dolgozni. Szerintem ebből alakult ki a dolog. De én csak szexelni járok hozzá. Ő pedig nagyon odaadó nő.

De senki nem tudja, itthon nincs látszata. Minden rendben van.

2009. márc. 1. 20:41
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Az utolsó válaszolótól kérdezem, hogy a szerető kolleganő ad olyat amit a feleséged nem ad meg?

Mire hivatkozol, ha nem érsz időben haza?

Milyen gyakorisággal vagy együtt a szeretővel? Rendszeresen vagy alkalmanként?Ki kezdeményez?

2009. márc. 1. 21:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Nem vetem meg ha valaki szerető vagy van neki szeretője. Én nem voltam szerető, mert lelkiismeretileg nem bírtam volna el. Remélhetőleg a férjemnek nincs szeretője.

Ha 4 éve vágytok egymásra az már elég komoly, de mielőtt cselekedsz gondold végig mennyit érne neked vele egy vagy több numera titokban? Megér annyit, hogy egy balul sikerült elszólás vagy véletlen folytán kiderülne, és válás gyerkelhelyezési per és hasonló finomságokra cseréld fel a jelenlegi életedet? És ha a nagy kérdésre azt válaszolná hogy inkább bocsánatot kér és csúszik mászik hogy a családjához visszamehessen? Akkor hoppon maradsz és egyedül a problémákkal.De ha így döntesz sem ítélhet el senki mert ez csakis a te életed, és ha valaki szerelembe esik hát azt nehéz irányítani ésszel.Nagy önerő és akarat kell hozzá, hogy legyőzd . Én már csak tudom.

2009. márc. 1. 21:36
 10/11 A kérdező kommentje:

Igen, igen! Tudom! Tudom mik a veszélyek, tartok is tőlük..

A munkák miatt már nem találkozunk minden nap, de havonta, 2 havonta látjuk egymást. 1-2 sms váltás stb.

Ha lenne spontán alkalom azonnal egymásnakesnénk.. Megőrülünk egymásért..

De így, hogy szervezni kell a találkozót, így nem jön össze, munka, betegség, család miatt.

2009. márc. 1. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!