Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, fiúk. Szeretitek a gyenge nőket? Milyen a jó nő? És miben nyilvánul meg a mindennapi életben a gyengédség?
A gyengédség meg a gyengeség nálam teljesen más. A gyenge csajokat én őszintén nem annyira szeretem, mert ők túlságosan is a férfira támaszkodnak, és ha a férfival van vmi, akkor nem tudnak csinálni semmit sem (csak jajgatni meg összeomlani). Én személy szerint jobban szeretem a magabiztos, talpraesett csajokat, de az a típus is tud gyengéd lenni, ha kell, ez a kettő nem zárja ki egymást.
16/f
A gyengeség és a gyengédség valóban két különböző dolog. Én például egy erős, gyengéd férfinak tartom magam, de a gyenge nőket nem kedvelem annyira, mint az erősebbeket.
Iszonyúan vonzó, amikor egy nő okos, talpraesett, akaraterős és fizikailag is erős, kitartó.
Szerintem egy nő legyen valahol a gyenge és erős határán. Érezzem, hogy én vagyok mellette a férfi, de tényleg ne legyen gyenge. Legyen gyengéd, szeretem a bújós lányokat. Meg fontos, hogy mosolyogjon sokat, és legyen aranyos persze.
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!