Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihez kell fordulnom akitől szeretnék tanácsot kérni egy nem mindennapi "kapcsolatról"?
Nagyon megköszönöm ha valaki tud ajánlani valami "orvost"!
A történet,nagyjából:19 éves vagyok és van egy buszsofőr férfi aki 34 éves akivel 6x lefeküdtem és kezd valami kettőnk között elkezdődni,(érzelmek stb)!de csak van 1 baj h sógorom legjobb haverja (mert sógor is buszsofőr)és van családja.1 felesége és 1 beteg kisfia aki dankóros.Kérlek irjatok olyan ember aki tud nekem ebbe segíteni,akinek elmondom az életemet és aki véleményt mond.KÖSZÖNÖM
Az ilyen embert pszichológusnak hívják. Talán sikerül találnod egyet a neten aki közel lakik hozzád.
Alternatívaként elmehetsz gyónni egy templomba is.
a buszsofőr esetleg?
szegény felesége, ha tudná hogy a szeretett férje egy 19 évessel csalja...
pszihologus.
sztem egy olyan hapsival kikezdeni akiről tudjuk h van 1 felesége és 1 BETEG gyereke na az nem semmi.
Milyen lehet majd annak a nőnek akit ott hagynak egy dankoros kisfiúval akinek mellesleg apa nélkül kell felnőni.és minden az anyára zuhan.
Ne hari de te se vagy épp elméjű ha szétválasztod a családot. valószinű a pasi lelkiekben van összetőrve, a beteg gyerek miatt, amit te kihasználsz. grat hozzá
Hahó, azért mert valaki buszsofőr nem egyenlő a hűtlen emberrel.
Az h a sogorod ilyen grat neki.
Amugy meg valószinüleg feltehetően azért ment tönkre a kapcsolat mert beteg a kisfiú, ez esetek többségében igyvan.Inkább egy olyan embert keress aki nekik segíthet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!