Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és megtetszettem egy lánynak. Mit tennétek a helyembe?
Kedves utolsó válaszoló!
"Mond, hogy mivel úgy érzed komolyabban nem érdekelnek a lányok, ezért komoly kapcsolat nem lehet a dologból, de érdekel milyen lehet egy lánnyal."
Azt tanácsoltam, hogy mondja meg, hogy komoly kapcsolat szempontjából nem érdeklik a lányok... vagyis így nem hiszem hogy bármilyen szinten tisztességtelen lenne a dolog. Kérlek kicsit alaposabban olvass mielőtt támadsz!
NightFever
Én nem divatból akarok homokos lenni.Csak érdekel h milyen lehet... Sztem minden nőben megvan ez a kiváncsiság. vagy tévedek?
Kedves többi válaszoló,a helyzet az h nem igazán tudom h hogyan lehetne ezt megmondani h én csak azt akarom. Még sose fordult elő velem ilyesmi. lehet h nem is akarom igazán csak kiváncsi vagyok?
Kedves Night Fever! Bocs, én nem érzem úgy, hogy megtámadtalak volna, de ha Te igen, akkor elnézést!
Csak annyit jegyeztem meg, hogy ha az illető szerelmes esetleg a Kérdezőbe, abban az esetben akkor is reménykedni fog a folytatásban, ha a Kérdező meg is mondja neki az elején, hogy csak ki akarja próbálni a dolgot.
Kérdezőnek: ha csak szex kell, vannak netes meg szórakozóhelyes ismerkedési lehetőségek, ott biztos találsz erre kapható lányt.
Ugyanebbe a helyzetbe kerültem egyszer, én is megtetszettem egy lánynak, de engem csak a szex része érdekelt.
Mivel abszolút nem vagyok leszbi, bele se gondoltam, hogy ő elkezdhet azonnal kötődni hozzám.
Szegényke (tényleg nagyon sajnálom), utána hívogatott telefonon meg sírt és csak akkor esett le, hogy mennyire komolyan gondolta.
Ha nem vagy homi, a szex része nem fog tetszeni szerintem, nekem nagyon természetellenesnek tűnt, hogy egy nagy hajzuhatagot kell mindig odébb tennem.
Férfival az igazi :)
És nem okozol csalódást. (Én nekem sem ez volt a szándékom, mégis ez a vége.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!