Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és megtetszettem egy lánynak. Mit tennétek a helyembe?
Figyelt kérdés
Egy csaj szeretne velem megismerkedni. Én is lány vagyok. Még soha nem volt lánnyal dolgom,és nem igazán érdekel a dolog.De kezdek kiváncsi lenni h milyen lehet. Normális ez? Én csak kipróbálás szintem lennék vele,de ő komolyan gondolná.2009. márc. 1. 15:33
1/16 anonim válasza:
Ha kivancsi vagy,probald ki,hallgass a szivedre,egyszer elsz,szoval vagj bele!sok sikert
2/16 anonim válasza:
Megértem, hogy kíváncsi vagy, de ha ő komolyan gondolja, akkor ne menj bele, mert nagyot fog csalódni, és gondolom te sem akarod, hogy más miattad érezze magát rosszul.
3/16 A kérdező kommentje:
Hát igen. nem szeretném h valaki miattam érezze magát rosszul. De olyan izgató a gondolat... h én meg még egy lány...
2009. márc. 1. 15:49
4/16 anonim válasza:
Ha valóban úgy érzed, hogy később semmiképp nem lennél hajlandó komolyabb kapcsolatra 1 lánnyal, akkor télleg ne menj bele, nem lenne tisztességes. De ha nem zárkózol el a lehetőség elől kategórikusan, akkor próbáljátok meg.
5/16 anonim válasza:
Csak a szex része izgat?
Akkor inkább keress 1 lányt, aki ennyire is hajlandó lenne.
6/16 anonim válasza:
Ha tényleg csak a szex része izgat, akkor mond meg neki. Mond, hogy mivel úgy érzed komolyabban nem érdekelnek a lányok, ezért komoly kapcsolat nem lehet a dologból, de érdekel milyen lehet egy lánnyal. Ha nem csap le az alkalomra, hogy próbáld ki vele, akkor hagyd és keress valaki mást, aki hajlandó erre kapcsolat nélkül.
NightFever
7/16 anonim válasza:
Ha biztos vagy benne, akkor próbáld ki.
8/16 anonim válasza:
Kedves NightFever! Ez szerintem azért nem lenne tisztességes, mert a másik lány azt gondolhatná, hogy mégis csak van esély 1 komolyabb kapcsolatra a Kérdezővel, és ezért bele menne a szexbe, holott a Kérdező tudja, hogy erre nem hajlandó.
9/16 anonim válasza:
Divatból nem kéne homokosnak lenni.Maradj a fiúknál!!
10/16 anonim válasza:
Kedves NightFever! Ez szerintem azért nem lenne tisztességes, mert a másik lány azt gondolhatná, hogy mégis csak van esély 1 komolyabb kapcsolatra a Kérdezővel, és ezért bele menne a szexbe, holott a Kérdező tudja, hogy erre nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!