Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lány vagyok és megtetszettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok és megtetszettem egy lánynak. Mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Egy csaj szeretne velem megismerkedni. Én is lány vagyok. Még soha nem volt lánnyal dolgom,és nem igazán érdekel a dolog.De kezdek kiváncsi lenni h milyen lehet. Normális ez? Én csak kipróbálás szintem lennék vele,de ő komolyan gondolná.
2009. márc. 1. 15:33
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha kivancsi vagy,probald ki,hallgass a szivedre,egyszer elsz,szoval vagj bele!sok sikert
2009. márc. 1. 15:36
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Megértem, hogy kíváncsi vagy, de ha ő komolyan gondolja, akkor ne menj bele, mert nagyot fog csalódni, és gondolom te sem akarod, hogy más miattad érezze magát rosszul.
2009. márc. 1. 15:37
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát igen. nem szeretném h valaki miattam érezze magát rosszul. De olyan izgató a gondolat... h én meg még egy lány...
2009. márc. 1. 15:49
 4/16 anonim ***** válasza:
84%
Ha valóban úgy érzed, hogy később semmiképp nem lennél hajlandó komolyabb kapcsolatra 1 lánnyal, akkor télleg ne menj bele, nem lenne tisztességes. De ha nem zárkózol el a lehetőség elől kategórikusan, akkor próbáljátok meg.
2009. márc. 1. 15:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Csak a szex része izgat?

Akkor inkább keress 1 lányt, aki ennyire is hajlandó lenne.

2009. márc. 1. 15:52
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg csak a szex része izgat, akkor mond meg neki. Mond, hogy mivel úgy érzed komolyabban nem érdekelnek a lányok, ezért komoly kapcsolat nem lehet a dologból, de érdekel milyen lehet egy lánnyal. Ha nem csap le az alkalomra, hogy próbáld ki vele, akkor hagyd és keress valaki mást, aki hajlandó erre kapcsolat nélkül.

NightFever

2009. márc. 1. 16:02
 7/16 anonim ***** válasza:
Ha biztos vagy benne, akkor próbáld ki.
2009. márc. 1. 16:03
 8/16 anonim ***** válasza:
56%
Kedves NightFever! Ez szerintem azért nem lenne tisztességes, mert a másik lány azt gondolhatná, hogy mégis csak van esély 1 komolyabb kapcsolatra a Kérdezővel, és ezért bele menne a szexbe, holott a Kérdező tudja, hogy erre nem hajlandó.
2009. márc. 1. 16:11
 9/16 anonim ***** válasza:
93%
Divatból nem kéne homokosnak lenni.Maradj a fiúknál!!
2009. márc. 1. 16:19
 10/16 anonim ***** válasza:
56%
Kedves NightFever! Ez szerintem azért nem lenne tisztességes, mert a másik lány azt gondolhatná, hogy mégis csak van esély 1 komolyabb kapcsolatra a Kérdezővel, és ezért bele menne a szexbe, holott a Kérdező tudja, hogy erre nem
2009. márc. 1. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!