Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nincs munkahelyem és még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs munkahelyem és még nem dolgoztam sehol akkor elveszik tőlem a babát?

Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 15:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyébként megfelelőek a körülményeid akkor ezért önmagában nem.
2009. márc. 1. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért vennék el?
2009. márc. 1. 15:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Mert hallottam hogy elveszik a babát ha valaki nme dologzik sehol.
2009. márc. 1. 15:16
 4/8 A kérdező kommentje:
És akkor ha az apa nem alkarja a babát?
2009. márc. 1. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
addig amíg a gyereket megfelelően el tudod látni, nincs mitől aggódnod, ha veletek van az apa, ha nem.
2009. márc. 1. 16:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Amig tiszta körülmények között el tudod látni megfelelően a babádat akkor hidd el nincs joguk csak ugy elvenni tőled. Ha mindig tisztán tartod,tiszta ruha,tiszta pelus,normális ételt kap,megfelelő időben,nincs bántalmazva,nyugodt körülmények közt van,addig nincs mitől félned.Lásd el megfelelően,gondoskodj róla,mint egy igazi anya,és akkor tényleg nem kell ilyenektől tartanod.Nyugodj meg.Egy 22éves lány.
2009. márc. 1. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
ja,azt elfelejtettem,hogy én sem dolgoztam még,jelenleg sem dolgozok,hanem tanulok,és két hét mulva szülök:) nyugi. előző voltam
2009. márc. 1. 16:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2009. márc. 1. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!