Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom durva drogos. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőke.: ) kérdése:

A barátom durva drogos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszer már majdnem szakítottunk mert nem akartam kipróbálni, ő pedig leakarta tenni és azt akarta tudjam milyen nehéz lesz neki nélküle..Nem akartam,de őt elveszíteni meg még annyira se,úgyhogy megtettem..Többször már mert akarta..És hiányzik..Kívánom..Ő korházba volt ezmiatt,majdnem meghalt.Én nem akarok erre a sorsra jutni:(

17L

2011. ápr. 9. 15:57
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Akármi lesz a vége,mindkettőnkkel ugyanaz lesz..Vagy mindketten leszokunk vagy mindk...

Köszi a válaszokat

2011. ápr. 10. 01:17
 42/51 anonim ***** válasza:
Hát cica, te hülye vagy
2011. ápr. 10. 01:31
 43/51 napietus ***** válasza:

"akár a kapcsolatunk is rámehetett volna" na, az lett volna Neked a legjobb. 17 éves vagy, fogd már fel! annyi fiúd, sőt, szerelmed lesz még, győzöd számolni... nem kéne egy miatt elcseszni az életed... azt mondod nem hagyod el. pedig lehet, vele is azzal tennéd a legjobbat. mert így most együtt drogoztok, és húzzátok egymást egyre mélyebbre. ebben a kapcsolatban, mint a történtek mutatják, nem Te vagy az erősebb egyéniség. és az azt jelenti, hogy Te nem tudod őt irányítani, ellenben ő igen Téged. gondolj bele, ha tudsz még értelmesen gondolkodni, hogy ez hova vezet.

töb tanácsot én nem adok. utolsó tömören és velősen megfogalmazta a lényeget...

2011. ápr. 10. 06:35
 44/51 anonim ***** válasza:
FAKE egyébként meg ha igazán szeret, akkor lemond minden szenvedélyről. Bár én még nagyon fiatal vagyok, de mégis én vagyok az élő példa, aki nem vette meg az italt, se a cigarettát, és amikor megismerkedett egy lánnyal, akivel bár még mindig nem jött össze, egy csapásra lejött az összes ilyen vacakról.
2011. ápr. 10. 18:32
 45/51 anonim ***** válasza:
egyébként meg rád akarja kényszeríteni hogy te is függővé váljál, és ne kelljen leszoknia.
2011. ápr. 10. 18:37
 46/51 anonim ***** válasza:

Elhagyni nem akarod, de te is függő lettél! a szülei tudják, hogy drogos? Neked legyen eszed, hogy leszoksz, ha már ő nem tud! Oldd meg azt, hogy ne legyen pénzed drogra! Ha pénzt kapsz költsd el gyorsan másra, vagy rakd bankszámlára.

Amúgy 17 évesen honnan van ennyi lóvéd? (nem olcsó ennyi drog) Kitömnek a szüleid?

Amúgy meg hülye vagy, mert veszekedés helyett a pasid (barátnak nem nevezném, hanem inkább ellenségnek, ugyanis saját magának az ellensége, meg neked is, mert belerángatott) szüleivel kellett volna beszélned, meg elrángatnod őt az elvonóra! De te nem tetted, hanem inkább függő lettél!

2011. ápr. 10. 22:50
 47/51 Tótalaki Ottó ***** válasza:

Halihó! :)

Szerintem a legjobb úton haladsz. Ne add fel a szerelmedet! Nem baj, hogy ő nem szeret, kit érdekel? Rá se ránts. A lényeg, hogy te szereted.

Micsoda életút! Hülye szerelmes drogos pics@ból válhatsz drogos kurv@vá, majd végül halott drogos kurv@ leszel 30 évesen, ha addig nem döglik meg a patkányod és/vagy nem térsz észhez.

De hát Istenem, van akinek ez a boldogság. Kik vagyunk mi, hogy kritizáljuk a tiszta érzéseidet, a racionális világképedet?

2011. ápr. 13. 02:47
 48/51 anonim ***** válasza:
A párom is kipróbált sokfajta drogott,de neki volt annyi esze h. mefedront nem szedett,mert az méreg.A többi gyógyszer alapu vagy növény.És ő abba ishagyta, csak a füvescigi maradt.Azt nem tudja letenni, csak kb 1-2 hétre,de abba legalább nem hal bele.Viszont ő sose akarta h. én is drogozzak, sőt ő ürült neki h. én nem teszem.Viszont ismerek olyan fiút aki szó szerint rászioktatta a barátnőjét aki ettől teljesen tönkrevágta magát és ő is ilyen mérgeket szed és nem tud leállni róla.A barátodnak orvos kell és egy pszichológus mert nem túl érett ha azt akarta te is próbáld ki.Aki éretten tud gondolkozni az le tudja tenni vagy legalább is kevesebbet vagy olyat ami nem túl veszélyes.Szerintem szakíts vele ha másként nemmegy,mert ő ha nem gondolkozik akkor nem fog leállni soha,te pedig elpazarolod a fiatalságodat egy olyan ember mellet aki időzített bomba és bármikor besokalhat és meghalhat.
2011. ápr. 13. 07:14
 49/51 anonim ***** válasza:
Rólad az a durva film (valós esetet dolgozott fel) jutott eszembe (sajnos nem tudom a címét), amikor a csajnak volt egy pasija. Azután a hülye p*csa (tényleg az), annyira bele volt zúgva, hogy a pasi rávette arra, hogy sztriptízeljen. Később meg arra, hogy qrváskodjon. (Milyen pasi ez? Na és milyen nő az, aki ebbe belemegy!) A csaj mivel a szerelem szó szerint elvette az eszét, belement. Később a csajt kinyírták. A történet további része arról szólt, hogy hogy juttatták rács mögé a fickót!
2011. ápr. 13. 15:04
 50/51 anonim ***** válasza:
ANYÁM:D:D:D:D
2011. dec. 4. 11:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!