Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom durva drogos. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőke.: ) kérdése:

A barátom durva drogos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszer már majdnem szakítottunk mert nem akartam kipróbálni, ő pedig leakarta tenni és azt akarta tudjam milyen nehéz lesz neki nélküle..Nem akartam,de őt elveszíteni meg még annyira se,úgyhogy megtettem..Többször már mert akarta..És hiányzik..Kívánom..Ő korházba volt ezmiatt,majdnem meghalt.Én nem akarok erre a sorsra jutni:(

17L

2011. ápr. 9. 15:57
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
47%

"Egyszer már majdnem szakítottunk mert nem akartam kipróbálni, ő pedig leakarta tenni és azt akarta tudjam milyen nehéz lesz neki nélküle..Nem akartam,de őt elveszíteni meg még annyira se,úgyhogy megtettem.."

ÁÁÁÁÁ!!! Azért akart függővé tenni, higy tudd meg milyen nehéz lesziokni!!! Te meg belementél!!!

ÁÁÁ ennyire hülye nem lehetsz!

Nem is szereted a barátodat, mert ha szeretnéd, akkor lehúztad volna a WC-n a drogot!

A pasi (nem írom, hogy barátod, mert nem az, ha az lenne, nem téged szoktatott volna rá, hanem ő ment volna az elvonóba önként) szülei tudják, hogy a gyerekük drogos lett?

Mindenképpen fordulj drogambulanciához! És ne vegyél drogot! Ha ráfanyalodsz, akkor gyorsan költsd el a rászánt pénzt másra!

2011. ápr. 9. 16:57
 32/51 anonim ***** válasza:

Nem értem mi értelme volt a kérdésednek, amiben azt kérdezted h mit tegyél??

Előttem leírták már nagyon sokan a megoldást, amit te nem fogadsz el! Mégis mit vártál mit fognak neked itt írni? Azt h drogozz nyugodtan tovább vele, majdcsak le tudtok szokni előbb utóbb, vagy mit? A barátod majdnem meghalt, és te nem akarsz a sorsára jutni. Az egyetlen megoldás h otthagyod az egészet a francba, mert ha vele maradsz, ugyanaz lesz mint eddig! A szerelem amit érzel iránta (bár nem tudom h egy ilyen alakban mit lehet szeretni) el fog múlni. Inkább ezt válaszd mint azt a poklot ahova juthatsz ezzel.

2011. ápr. 9. 16:59
 33/51 A kérdező kommentje:

"ÁÁÁ ennyire hülye nem lehetsz!

Nem is szereted a barátodat, mert ha szeretnéd, akkor lehúztad volna a WC-n a drogot!"

Ja,miután hajnalba kiment a ház elé,és mondta h vagy ez vagy elmegy:))) Utcán sok wc van ;) nemtudom miért kell belekötni abba ami MÁR részletkérdés

2011. ápr. 9. 17:10
 34/51 anonim ***** válasza:
s te, hogy lehettél annyira értelmes, hogy nem hagytad, hogy elmenjen, egy az, hogy ez zsarolás (szép-szép), kettő meg az, hogy tudhatnád te is, hogy veszélyes dolgokkal játszol (drog), találsz millióegy más barátot
2011. ápr. 9. 17:15
 35/51 anonim ***** válasza:
Tudod a helyes válasz a "vagy elhagylak vagy te is drogozni fogsz velem" kérdésre egy jó nagy pofon és ajtóarcbacsapás a pasinak. Ezért mondjuk, hogy hülye vagy. Most majd kitartasz a pasi mellett, aki beléd kényszerítette a drogot, jó eséllyel kórházba kerülsz mellé, és vagy belehaltok, vagy súlyos szervrendszeri problémákkal éltek tovább, több, mint valószínű, hogy külön, ahelyett, hogy kiraktad volna időben, elkerülted volna a drogfüggőséget, és kerestél volna egy értelmes srácot, aki nem kényszerít baromságokra. Tudom a megoldást. Headshot.
2011. ápr. 9. 17:56
 36/51 anonim válasza:
89%

na figyelj!!!

én meg értem h miröl beszélsz... ezt hidd el nekem!! de sem a speed sem a pef.. nem okoz testi függőséget..!!! a pasid egyszerűen egy undórító féreg... bocs h ezt mondom de ez van!!:/ én ezek a cucokat több éve intenzíven használom.. de bármikor le tudom tenni a pasid nem h nem szeretné letenni hanem azt szeretné h te is vele csináld!! ebbe nem szabadott volna bele mászni..:S és ennek sajnos egy módja van ha ott hagyod!!! mert ő nincs rád tekintettel és soha nem is fogja le tenni a kedvedért mondhat őő bármit ezt hidd el nekem h így van sajnos voltam hasoló hejzetbe..:S:s igértem fűt fát de belül tudtam h csak azt akarom el érni h ő is csinálja ennek soha nem lesz vége.. ha normális vagy ott hagyod bármenyire is fáj:/:/

2011. ápr. 9. 18:30
 37/51 A kérdező kommentje:
Utolsó..Letudnád írni, te miért kényszerítettél bele másokat?Érdekel mi lehet ennek a tényleges oka..Amúgy ha testi függőséget nem is,lelkit mindenképp okoz,hisz újra és újra és egyre sűrűbben átakarod élni "az érzéseket"amit főleg a mef által kapsz..
2011. ápr. 9. 19:09
 38/51 anonim ***** válasza:

Keress egy normális csávót, és ne b@szd el mégjobban az életed.

Ő soha nem fog leszokni, téged pedig azért rántott bele, hogy kevésbé b@szogasd.

Önző g*ci az ilyen.

2011. ápr. 9. 23:10
 39/51 A kérdező kommentje:
nem hinném hogy önző..szerintem én vettem túl könnyen az egészet..azt gondoltam szokjon le és kész..csak abba már nem gondoltam bele hogy ez nem is olyan könnyű..azt hittem ez egyszerű..annyira akartam, hogy akár a kapcsolatunk is rámehetett volna,hisz mindenképp szinte már erőltettem h tegye le..naponta többször..ez volt sok szerintem.de elhagyni nem fogom hagyjuk ezeket a nagy tanácsokat..ki hagyná el a szerelmét akkor,mikor talán a legnagyobb szüksége van rád?
2011. ápr. 10. 00:27
 40/51 anonim válasza:
hogy mért rángatam bele másokat..:/ először is mert egy álat voltam:S:S és én is bnőmmel voltam így.. én azért tettem mert azt hittem h így majd több időt fogunk együtt tölteni és hogy így majd örökké velem marad..:/ de én még szerencsére időben észre vettem h mit teszek és szerettem anyira h el tudjam engedni az ő érdekében!!! és a párod részéröl ez igenis önzőség!!!! eböl nincs más kiút csak ha le teszitek vagy ha ott hagyod.!!! és igen csak lelki fügőség.. de ha igazán szeret akor az ad neki anyi erőt h le tegye!!! Pl: nézd az én estem......
2011. ápr. 10. 01:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!