Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom durva drogos. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szőke.: ) kérdése:

A barátom durva drogos. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszer már majdnem szakítottunk mert nem akartam kipróbálni, ő pedig leakarta tenni és azt akarta tudjam milyen nehéz lesz neki nélküle..Nem akartam,de őt elveszíteni meg még annyira se,úgyhogy megtettem..Többször már mert akarta..És hiányzik..Kívánom..Ő korházba volt ezmiatt,majdnem meghalt.Én nem akarok erre a sorsra jutni:(

17L

2011. ápr. 9. 15:57
1 2 3 4 5 6
 11/51 napietus ***** válasza:
100%
egy jó tanács van: fuss, ahogy bírsz...legközelebb meg válogasd meg jobban a társaságodat...
2011. ápr. 9. 16:06
 12/51 A kérdező kommentje:
fussak?azt akarok..,menekülni ebből az életből..de hogyan?
2011. ápr. 9. 16:10
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
semmit... dobd a pasit akár milyen nehéz is... vele nem lehet normális életed és jövőd se...és szerintem rohadt gyorsan szokj le a cuccról mert a végén még úgy végzed mint a barátod...
2011. ápr. 9. 16:13
 14/51 napietus ***** válasza:
100%
ne az életből, kis szívem, ettől a fiútól...sajnos orvoshoz muszáj lesz fordulnod, ő el fogja mondani a további teendőket, az egészségügyi része a dolognak ennyi. az érzelmi része: cserélj telefonszámot, ne járj a régi helyekre, szakítsd meg a kapcsolatot ne csak a fiúval, de az egész drogos társasággal. máshogy ez nem megy, az orvos is ezt fogja mondani. most, mielőtt belemerülnél ebbe az egész hígtrágyába még jobban...
2011. ápr. 9. 16:13
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem is leírták, hagyd ott ezt a fiút. De gyorsan. Ha ilyet kér tőled, mikor tudja milyen nehéz leszokni meg mit jelent, akkor nem is szeret, ne sajnáld.
2011. ápr. 9. 16:16
 16/51 A kérdező kommentje:
de a barátom szeretem..ő az első szerelmem:( nem akarok szakítani vele..Ketten is le lehet szokni gondolom valahogy:) de orvos..nemtudom:S anyám idegbaj mellett szerintem el is küldene itthonrol végle..így se itthon lakok, de akkormeg főleg esélytelen lenne hogy ide bejöhetek többet..
 17/51 anonim ***** válasza:
92%
ne haragudj, de te nem vagy normális, melyik épeszü ember tesz ilyent 1 fiu miatt, s másik kérdés milyen az a kapcsolat ahol belevisz valaki ilyenbe, ha tudja milyen nehéz letenni, s mennyire nem jó neki, akkor mi a fészkesért vesz rá téged, mondd el a szüleidnek s kérj segítséget, a barátodat meg tedd lapátra, mert nem jó irányba befolyásol
 18/51 anonim ***** válasza:
akkor ne anyukádtól kérj segítséget, hanem egyedül orvostól, nagyon nem normális ez, hogy szerethetsz valakit, ha rosszba visz? egy dolog, hogy kipróbálod, de nem folyamatosan másfél hónapig próbálgatás... neked már komoly problémád van, ha nem vennéd észre, magadnak, de barátodnak is köszönheted, ne tedd tönkre magad, kérj segítséget
2011. ápr. 9. 16:19
 19/51 A kérdező kommentje:
csak anyám van,de mondom ha ő megtudja elküldd itthonrol,tudom..Mert már megtette,ezért is nem lakok itthon,de ha ezt is megtudná többet látni se akarna..ezt jol tudom..még is az anyám,és nekem csak ő van..Barátom azért tette szerintem,mert folyamatosan le akartam beszélni róla,ő megígérte,hogy leszokik,de nem megy neki,és szerintem "fárasztotta",hogy én kitettem a lelkem, hogy leszokjon és mikor hozta a drogot is üvöltöttem vele,és mindig veszekedtünk.Azt akarta elérni,tudjam meg milyen lehet neki...
2011. ápr. 9. 16:20
 20/51 napietus ***** válasza:

mondom, hogy dobjad..első szerelmed, oszt? mindenkinek volt olyan...szóval alternatíva 2 van:

1. fiúval szakítasz, emiatt fájni fog a kis szíved pár napig, olyan lesz (csak lelki) mint egy erős mensi. kb. annyira fáj, és addig is tart. plusz lesz egy kellemetlen beszélgetésed doki bácsival/nénivel, nem kell hozzá anyukád, nem vagy kiskorú.

2. maradsz ebben a fosban, amiben vagy, és pár év múlva egy lecsúszott drogos p*csa leszel a hasonszőrű barátod oldalán. és akkor már tleg égni fogsz anyád szeme elé kerülni.

lehet válogatni...

2011. ápr. 9. 16:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!