Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom durva drogos. Mit tegyek?
Egyszer már majdnem szakítottunk mert nem akartam kipróbálni, ő pedig leakarta tenni és azt akarta tudjam milyen nehéz lesz neki nélküle..Nem akartam,de őt elveszíteni meg még annyira se,úgyhogy megtettem..Többször már mert akarta..És hiányzik..Kívánom..Ő korházba volt ezmiatt,majdnem meghalt.Én nem akarok erre a sorsra jutni:(
17L
most a barátod hiányzik vagy a drog?
ha kipróbáltad az még nem okoz függőséget, nem kívánhatod. én is próbáltam, 3-4 alkalommal, de még így se alakult ki függőség egyáltalán.
Szerintem keress fel egy leszoktató központot. Sajnos nem egy embert láttam leépülni, vagy kívülről nem látszott, de visszafordíthatatlan szervi elváltozásaik lettek néhány éves partidrogozás után.
Rengeteg segítő szervezet van, keresd fel őket, valahol biztosan tudnak segíteni, mert egyedül ez nehéz lesz.
Mennyi ideig és milyen adagokban, gyakorisággal használtad őket?
"megtettem..Többször már mert akarta.."
másfél hónapig kb folyamatosan..Már nem akarom de rájöttem ez nem így megy..
detox esélytelen mert ha anyám megtudja rögtön h ház lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!