Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőke.: ) kérdése:
A barátom durva drogos. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egyszer már majdnem szakítottunk mert nem akartam kipróbálni, ő pedig leakarta tenni és azt akarta tudjam milyen nehéz lesz neki nélküle..Nem akartam,de őt elveszíteni meg még annyira se,úgyhogy megtettem..Többször már mert akarta..És hiányzik..Kívánom..Ő korházba volt ezmiatt,majdnem meghalt.Én nem akarok erre a sorsra jutni:(
17L
2011. ápr. 9. 15:57
21/51 A kérdező kommentje:
Orvosnál van titoktartási kötelezettség amúgy nem?Szóval nem szól se hatóságnak se szülőnek akkor se, ha nem vagyok még 18?
2011. ápr. 9. 16:21
22/51 napietus válasza:
ja, a barátod meg nemcsak drogos, de önző is. én nem veszekedtem volna vele a helyedben. akkor kellett volna kirúgni, indoklás nélkül, azonnal...
23/51 napietus válasza:
igen, van. és szigorúan veszik.
24/51 anonim válasza:
Meg is érdemled, hogy anyád kitagadjon otthonról. De választhatsz: vagy elmondod, kapsz segítséged és leszoksz róla, akkor még anyud idővel talán megbocsát, mert legalább annyi eszed volt, hogy felvállald, hogy egy idióta barom vagy és segítséget kértél, vagy nem szólsz róla senkinek vinnyogsz mint 1 kis pisisi a drogos pasid után, aki biztos hogy nem szeret, ha ezt az életet kényszerítette rád és legjobb esetben belehalsz, hogy ne add tovább a génjeidet. Rosszabb esetben emberi ronccsá válsz és idegosztályra zárnak. The choice is yours.
25/51 A kérdező kommentje:
de a barátomat nem hagyhatom el,főleg nem ilyen helyzetbe..Hisz neki is az élete forog kockán,főleg,hogy régebb óta benne van a témába mint én..Neki is lekéne szoknia valahogy,és ha én szakítanék vele,biztos nem affelé vinném,hogy leszokjon
2011. ápr. 9. 16:26
26/51 anonim válasza:
Gondolkodj már, Te lány! Milyen ember az, aki benne van egy ilyen "pokolban" és belerángat Téged is? Tessék, belerángatott, miért gondolod, hogy ha egyedül nem sikerült neki akkor így majd fog?
27/51 A kérdező kommentje:
A remény hal meg utoljára:/
2011. ápr. 9. 16:36
28/51 anonim válasza:
Hát, te hamarabb fogsz így, az biztos.
29/51 A kérdező kommentje:
devicces:)
2011. ápr. 9. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!