Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy megszokás?
Több mint 2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Egy ideje viszont már nem vonzódom hozzá testileg és nem érzem már azt a "tűzet" mint az elején. Most szakítás elött állok, elmondtam neki, hogy már nem szeretem szerelemből. A hír hallatán idegileg összeomlott. Kértem tőle egy hetet, elmentem szüleimhez átgondolni a dolgot. Most viszont már nem tudom, hogy jó döntés-e a szakítás.
Sajálatból jöttek fel most a kétségeim, vagy tényleg szeretem még?
25/F
egy kapcsolat nem CSAK a testi vonzalomból áll.
Én másfél éve vagyok a barátommal, 3 havonta egyszer ha szeretkezünk, de az legalább őszinte és mély! igen, a kapcsolatok egy idő után megszokássá válnak..és? ha az ember még mindig szereti a másikat, de már nem kívánja vele a szexet és nem fülig szerelmes akkor attólmég ez nem jelenti a kapcsolat végét. A kapcsolat vége az, amikor már szó szerint semmit se érzel a másik iránt.. mikor már idegesít, már-már kezded utálni.
És elmondom neked épp tegnap beszéltük a párommal hogy igaz ami igaz, nem vagyunk már fülig szerelmesek de mélyebben és nagyobb alázattal szeretjük egymást mint azok akik a kapcsolatuk szerelmes időszakában vannak.
Úgyhogy ha még érzel iránta valamit (ÉS NE HELYEZD A SZEXET ELŐTÉRBE) akkor ne hagyd elmenni. És ezt nem én fogalmaztam, hanem egy férfitársad...úgy olvasd.
utolsó vagyok.
én ezt amúgy nem értem...miért szakít az emberek nagy része ha már nem szerelmes úgy mint az elején?? Könyörgöm nem lehet az ember élete végéig szerelmes! viszont megtanulja tisztelni, értékelni és szeretni a párját akiről tudja, hogy régen olyan szerelmes volt belé mint még soha senkibe. Ha úgy nézel a szerelmedre mint az elején, ha úgy látod őt, olyan szerelmesen, akkor mindig szeretni fogod.
Ezt tartsa szem előtt mindenki még mielőtt a saját ostobasága miatt eldobna egy olyan embert aki régen sokat jelentett neki..(és ezek szerint most is sokat kéne)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!