Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelem vagy megszokás?

Figyelt kérdés

Több mint 2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Egy ideje viszont már nem vonzódom hozzá testileg és nem érzem már azt a "tűzet" mint az elején. Most szakítás elött állok, elmondtam neki, hogy már nem szeretem szerelemből. A hír hallatán idegileg összeomlott. Kértem tőle egy hetet, elmentem szüleimhez átgondolni a dolgot. Most viszont már nem tudom, hogy jó döntés-e a szakítás.

Sajálatból jöttek fel most a kétségeim, vagy tényleg szeretem még?

25/F

2009. febr. 28. 17:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%
szerintem 30 év alatt nem azzal foglalkozni hogy hogy mentsek meg egy ilyet, hanem élni :) nehogy majd 2 gyerek mellett 40 évesen akarjak tombolni
2009. febr. 28. 19:51
 12/22 anonim ***** válasza:
49%
Miért kéne tombolni? Személyiségfüggő. Én 16 évesen se akartam és most se akarok. Valószínű 10 év múlva se akarok majd. Az érzelmeknek pedig nem lehet parancsolni :P
2009. febr. 28. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vok,csak engem a lány hagyott el!Ted fel magadnak a kérdést!-zavarna ha más fiuval látnád?Mi a párommal megbeszéltünk 1hónap probaidőt!-hátha begyulad a láng!Szerintem 1próbát meg ér!

(21F)

2009. febr. 28. 19:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

szerintem soha nem tudod mi lesz.

de ha ilyen egy kapcsolat hogy inkább sajnálat áll fent és megszokás, és közben jön valaki aki megdobogtatja a szíved, akkor semmi gond ha az újjal összejössz.

nem az számít ki jött először. azért mert vele volt előbb nem kell élete végéig vele lennie.

2009. febr. 28. 19:57
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
azt rühellem mikor azt mondják hogy szerelmesek, csak azért mert heti 5 ször találkoznak legalább és van egy biztos pont az életükben aki bejön nekik. ez nem szerelem.....
2009. febr. 28. 19:59
 16/22 anonim ***** válasza:
83%
az a lényege az egésznek ha már hezitál azon hogy nem akarja a lányt akkor nincs is sok érteleme, akit szeretek annál nem jut ilyen eszembe!!!!
2009. febr. 28. 20:01
 17/22 anonim ***** válasza:
83%
20:01 esnek igazat adok .
2009. febr. 28. 20:09
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak megszokás... most már hagyd... már úgyis tudja, hogy nem szereted, úgyhogy nem tudsz mit csinálni... ha visszamennél hozzá, akkor meg tudná, hogy csak sajnálatból vagy vele, és az nagyon rossz érzés.
2009. febr. 28. 20:18
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Vigyazz ezekkel a hirtelen érzésekkel hisz lehet h ezek csak hirtelen fellángolások és te valójában szereted azt a lányt csak túl megszokott ritmusban jártok ezért vagy bizonytalan, gondolkodj ezen sokat de vigyazz nehogy túlsok legyen ez a sok és késő legyen.
2009. febr. 28. 20:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

1-et értek a 20:26-sal!Szerintem nincs lejátszva a meccs!

(21F)

2009. febr. 28. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!