Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy megszokás?
Több mint 2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Egy ideje viszont már nem vonzódom hozzá testileg és nem érzem már azt a "tűzet" mint az elején. Most szakítás elött állok, elmondtam neki, hogy már nem szeretem szerelemből. A hír hallatán idegileg összeomlott. Kértem tőle egy hetet, elmentem szüleimhez átgondolni a dolgot. Most viszont már nem tudom, hogy jó döntés-e a szakítás.
Sajálatból jöttek fel most a kétségeim, vagy tényleg szeretem még?
25/F

Én is így vok,csak engem a lány hagyott el!Ted fel magadnak a kérdést!-zavarna ha más fiuval látnád?Mi a párommal megbeszéltünk 1hónap probaidőt!-hátha begyulad a láng!Szerintem 1próbát meg ér!
(21F)

szerintem soha nem tudod mi lesz.
de ha ilyen egy kapcsolat hogy inkább sajnálat áll fent és megszokás, és közben jön valaki aki megdobogtatja a szíved, akkor semmi gond ha az újjal összejössz.
nem az számít ki jött először. azért mert vele volt előbb nem kell élete végéig vele lennie.

1-et értek a 20:26-sal!Szerintem nincs lejátszva a meccs!
(21F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!