Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy megszokás?
Több mint 2 éve vagyunk együtt a barátnőmmel. Egy ideje viszont már nem vonzódom hozzá testileg és nem érzem már azt a "tűzet" mint az elején. Most szakítás elött állok, elmondtam neki, hogy már nem szeretem szerelemből. A hír hallatán idegileg összeomlott. Kértem tőle egy hetet, elmentem szüleimhez átgondolni a dolgot. Most viszont már nem tudom, hogy jó döntés-e a szakítás.
Sajálatból jöttek fel most a kétségeim, vagy tényleg szeretem még?
25/F
szerintem is sajnálat, és nemérdemes egy ilyen mellett maradni, nem az számít hogy ki jött először, akkor mindenki boldog lenne az elsővel :)
egy idieg lehet bírnád, sajnálat miatt is de újra feltámadna benned a kétség , és tudnád hog nem szereted
Na és mi lenne, ha azt ajánlanád fel, hogy két hétig legyetek egymás nélkül? Azalatt kiderülne számodra, hogy mi a helyzet. Ennek persze az a feltétele, hogy ő ne keressen téged (tudom, nehéz), te pedig ne kacsintgass másra. És néha hívd fel. De bármennyire is fáj, sajnálatból ne maradj mellette, csak kitolod a szakításotok időpontját.
Vagy beszélgess el vele, hogy vajon miért lett ez ilyen. Két év alatt sok dolog történik. Azt nem várhatod el magadtól, hogy most is izzadjon a tenyered, ha meglátod az utcán közeledni... :) Ez még nem megszokás. Lehet, hogy kicsit sok volt mostanában a "hétköznap". Töltsetek el együtt egy hétvégét: vidd el valahova, ahova nagyon vágyott. Vagy üljetek otthon, és kizárólag egymásra figyeljetek. Kényeztesd el, beszélgessetek, közös fürdés stb. Szerintem egy kétéves kapcsolat ér annyit, hogy egy esélyt megadj neki.
juzsika
ha már kételkedsz az érzéseidben akkor semmi értelme, és azért nem tudod mit tegyél mert mint embert szereted...
neked se meg neki sem jó ha húzzátok a dolgokat...
Még csak annyit, bár az előttem szólók is sokat segítettek.
Én már nős vagyok 3 éve és az előtt 2 évet töltöttem el a (mostmár) feleségemmel.
Az elején szexeltünk, mint a nyulak. Mára már heti 1-2 lett belőle. Az elején remegett a hangom ha telefonon beszéltünk. Ha most nincs velem egyértelműen érzem a hiányát, de nem úgy mint 5 évvel ezelőtt.
Mindamellett nagyon szeretem, de már nem azzal a tüzes hévvel, hanem szeretettel! Ahogy ő is engem.
25/f
25/f te ma nagyon okos vagy :)
de tudod nem ugyanaz történik mindenkivel...uristen ...hiszen 23 évesen házasodtál:O ....
lehet ellesztek békésen 25/f, de te ne hidd magad bölcsnek attól hogy házas vagy....
mint mondtam már, nem ugyanazt érzi mindenki, nem vagyunk egyformák és nincsenek szabályok, arra sem hogy te házasságod örök marad.
nem hergelni akarlak, de ez tény, lécci ne üvöltsd le a fejem viszonzásul
Ez teljesen természetes folyamat, szerelemből egyszer "csak" szeretet lesz minden kapcsolatban. Ettől nem kell megijedni, normális. Van akinél előbb jelentkezik, van akinél később. DE szerintem emiatt nem kellene lemondani egymásról. A szeretet is fel lehet néha-néha lobbantani (ha csak kis időre is) és az nagyon sokat segít a dolgokon. Nem elkenődni kellene, hanem megoldást találni. Sajnos nekem is így ment tönkre egy kapcsolatom, bár most már van egy másik, de visszagondolva lehetett volna menteni a menthetőt :) Legközelebb tuti máshogy fogok cselekedni.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!