Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pasi kell a mai tini lányoknak?
Ami megfelel a magas elvárásuknak.
Olyan 14-16 éves lányokra kell gondolni.
16 éves, sajnos csalódott fiú...
21:52-osnál is világosan látszik. Az első pár sorból azt hinnéd rendben vannak az igények. Eestleg még az is számít, hogy szorult-e beléd némi jó érzés. Aztán jön a szokásos szöveg: nézzél ki úgy mint egy filmsztár, vagy legalább dumálj le mindenkit a földig, és viselkedj úgy mintha tényleg sztár lennél.
Persze, magasan, sportosan ápoltan nem lehet mellé lőni.
Ugyan, dehogy nem... csak finoman fogalmaztad meg az igényeidet! :D Vagy tévedek?
16/f
hát tudjátok nekem eddig olyan kellett hogy kedves aranyos megértő és szeret...de rájöttem h lósz*rt sem ér. inkább az kéne már h simán megd*gjon. csk úgy szeretetteljesen. ehelyett idiótaságokkal b*szakszunk mert túlságosan töketlen ahhoz h megtegye...és nem vagyok ribanc de már elegem van.
16/L
Tapasztalatból. A sok gyökér emós, goth, diszkópatkány balfék akiknek nincs egyéniségük és a TV-ből vagy újságokból látott majmok a példaképeik...sajnos ez kell nekik...de hál Isten vannak kivételek...Szerintem maradj önmagad és add is azt...így legalább olyan csajt találsz aki tényleg annak szeret aki vagy :)
Neröhögjééél 14/F xD
Hát én nem tudom, de a kedvesek közé tartoztam eddig. Pénteken a fősulin másztam kifelé az ajtón és láttam, hogy jön egy csaj de ez a tipikus kis ribi, táska félig a kezén teló a kezében na én meg elé vágtam elég parasztul ő meg csak bámult. Este buli volt és mit ad isten összefutottunk és a csaj elkezdett nekem szövegelni, hogy de paraszt voltam stb. Mondtam neki, hogy nem vettem észre. A vége az lett, hogy mentünk sétálni egyet és összejöttünk. :D
A kapcsolatnak nem hiszem, hogy lesz jövője de nem érdekel. Ráéreztem, hogy mi is kell a nőnek. Természetesen nem akarom így folytatni csak már érzem, hogy kell beszélni. :)
22:57-es
igazad van!! viccesen, de lényegretörően fogalmaztál;))
na ennyi. ilyen egy jófej srác :DD
14L
22:57 es vagyok...
Úristeeen >< engem most megdicsértek >< eddig elszoktak küldeni úgy az egyenlítő környékére h 14 évesen nepofázzak bele a témákba :P
Ez most jólesett :)
Jah és mégvalami a kérdezőnek...ha a csaj aztkéri h változz a szarabbik irányba inkább hagyd ott mert nelegyen tebelőled is ez a hmm... hogyismondjam...rothadék ^^
22:57es
14éves vagy?húúúú akkor inkább tudod hova menj......mondjuk az egyenlítő környékére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!