Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a párotokat?
Figyelt kérdés
Képesek lennétek megcsalni a párotokat? És hogyan mondanátok el neki?2009. febr. 27. 22:05
1/14 anonim válasza:
Én még sose csaltam,vagy legalábbis nem mentem el a végletekig!
Amikor ez az ominózus srác bejött a képbe,aki egy kicsit elgyengített,én egyszerűen odálltam a barátom elé és a szemébe mondtam,hogy mennyire tetszik a másik,és nem sok kellett hozzá,hogy "rosszat" tegyek.
Ő elég könnyedén fogadta,hogy "csalni akartam"!
M
2/14 anonim válasza:
Soha nem csalnám meg mert nagyon szeretem, és tudom h ő is nagyon szeret engem! Nem bírnék a szemébe nézni!
21/L
3/14 anonim válasza:
Soha a büdös életben nem tennék ilyet, van annyi gerincesség bennem. Egy komoly kapcsolatba nem fér bele a másfelé kacsintgatás sem. Ha nem kell az aktuális pár és másra van szükség, akkor szakítani kell és új párt keresni. A legocsmányabb dolog vkit megcsalni.
4/14 anonim válasza:
Az előttem szólókhoz csatlakoznék. Nem soha nem csalnám meg. Ha meg valaki olyan hülye, hogy megcsalja a párját, akkor is legyen nagy fiú/lány, amikor el kell mondani!
5/14 anonim válasza:
Még nem volt rá példa, és nem is szeretném, hogy legyen. Kevés olyan dolog van, amivel ennél jobban meg lehet alázni a másikat. És magamban is hatalmasat csalódnék.
6/14 anonim válasza:
Soha nem lennék rá képes. Ha valakit a páromnak nevezek és szeretek azt soha nem tudnám megcsalni. Csak azután lennék képes valaki mással kapcsolatot alakítani, ha már teljesen lezártunk egymás között mindent. De szerencsére nekem ilyen gondom nincs.
7/14 anonim válasza:
Én se tudnám megcsalni soha az életbe! 1éve vegyunk együtt, de nem tudnám!
Igaz vannak fiú haverjaim,és néha kapnak egy baráti ölelést de sz.tem ez még nem megcsalás...
8/14 anonim válasza:
Az egy ev es 2 honap alatt meg nem es ezutan sem fogom mert nagyon szeretem es nem akarom,hogy az en hibambol szakitsunk.
9/14 anonim válasza:
Én sem tudnám megcsalni mert nyílt kapcsolatban vagyunk :p Még el is meséljük egymásnak a szaftosabb kalandokat
10/14 anonim válasza:
Regebb o is megcsalt engem , de elmondta oszinten , most nemreg en is megcsaltam ot de meg aznap este en is elmondtam szoval most kvittek vagyunk, en nem csalnam meg ujra ha o sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!