Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltátok már meg a párotokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltátok már meg a párotokat?

Figyelt kérdés
Képesek lennétek megcsalni a párotokat? És hogyan mondanátok el neki?
2009. febr. 27. 22:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%

Én még sose csaltam,vagy legalábbis nem mentem el a végletekig!

Amikor ez az ominózus srác bejött a képbe,aki egy kicsit elgyengített,én egyszerűen odálltam a barátom elé és a szemébe mondtam,hogy mennyire tetszik a másik,és nem sok kellett hozzá,hogy "rosszat" tegyek.

Ő elég könnyedén fogadta,hogy "csalni akartam"!

M

2009. febr. 27. 22:09
 2/14 anonim ***** válasza:
93%

Soha nem csalnám meg mert nagyon szeretem, és tudom h ő is nagyon szeret engem! Nem bírnék a szemébe nézni!

21/L

2009. febr. 27. 22:11
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Soha a büdös életben nem tennék ilyet, van annyi gerincesség bennem. Egy komoly kapcsolatba nem fér bele a másfelé kacsintgatás sem. Ha nem kell az aktuális pár és másra van szükség, akkor szakítani kell és új párt keresni. A legocsmányabb dolog vkit megcsalni.
2009. febr. 27. 22:11
 4/14 anonim ***** válasza:
91%
Az előttem szólókhoz csatlakoznék. Nem soha nem csalnám meg. Ha meg valaki olyan hülye, hogy megcsalja a párját, akkor is legyen nagy fiú/lány, amikor el kell mondani!
2009. febr. 27. 22:23
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Még nem volt rá példa, és nem is szeretném, hogy legyen. Kevés olyan dolog van, amivel ennél jobban meg lehet alázni a másikat. És magamban is hatalmasat csalódnék.
2009. febr. 27. 22:30
 6/14 anonim válasza:
82%
Soha nem lennék rá képes. Ha valakit a páromnak nevezek és szeretek azt soha nem tudnám megcsalni. Csak azután lennék képes valaki mással kapcsolatot alakítani, ha már teljesen lezártunk egymás között mindent. De szerencsére nekem ilyen gondom nincs.
2009. febr. 27. 22:51
 7/14 anonim ***** válasza:
88%

Én se tudnám megcsalni soha az életbe! 1éve vegyunk együtt, de nem tudnám!

Igaz vannak fiú haverjaim,és néha kapnak egy baráti ölelést de sz.tem ez még nem megcsalás...

2009. febr. 27. 22:57
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Az egy ev es 2 honap alatt meg nem es ezutan sem fogom mert nagyon szeretem es nem akarom,hogy az en hibambol szakitsunk.
2009. febr. 27. 23:15
 9/14 anonim ***** válasza:
42%
Én sem tudnám megcsalni mert nyílt kapcsolatban vagyunk :p Még el is meséljük egymásnak a szaftosabb kalandokat
2009. febr. 27. 23:28
 10/14 anonim ***** válasza:
33%
Regebb o is megcsalt engem , de elmondta oszinten , most nemreg en is megcsaltam ot de meg aznap este en is elmondtam szoval most kvittek vagyunk, en nem csalnam meg ujra ha o sem.
2009. febr. 28. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!