Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm miért titkolózik előttem?
Figyelt kérdés
A párom fogamzásgátlót szedd, de nem árulta el nekem. Én megtaláltam a dobozát és úgy jöttem rá. Lehet, hogy csak meglepetésnek szánja? Ritkán tudunk találkozni és lehet, hogy ezzel akar meglepni a következő találkozásunkkor?2009. febr. 27. 20:29
1/8 anonim válasza:
Vagy akivel megcsal nem akar gumit húzni és így védekeznek... hümm hümm...
Persze az is lehet, hogy amikor következőleg találkoztok már nem kell gumit húznod így akar meglepetést és örömet okozni neked. Viszont ha következőleg sem árulja el és neked gumit kell húznod, akkor kérdezz rá. Biztos ami biztos
2/8 anonim válasza:
Nem kell ezen problémázni szerintem. Bár általában azért meg szokták beszélni a párok az ilyet...Éltek már szexuális életet? Mióta vagytok együtt?
3/8 A kérdező kommentje:
Persze, hogy élünk! Már 6 hónapja együtt vagyunk. Eddig mindig gumit kellet húznom. Én 23 vagyok ő meg 22.
2009. febr. 27. 20:40
4/8 anonim válasza:
Most csak teóriákat tudunk mondani. De nekem az ugrott be, hogy talán már korábban is szedett fogamzásgátlót, mert nagyon fél a teherbeeséstől, és azért nem mondta el, mert akkor nem akarsz gumit húzni, és ő esetleg jobban bízik a tabletta+koton kombinációban. De ez csak egy feltételezés.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem az nem lehet, mert eddig azt mondta, hogy nem akar fogamzásgátlót szedni. És azt is tudja, hogy ha azt kéri, hogy gumival akkor engedek neki és azzal csináljuk.
2009. febr. 27. 21:23
6/8 anonim válasza:
Elvileg ha már fogamzásgátlót szed, akkor nincs szükség kiegészítő eszközökre(gumi). Ha szedi akkor miért kell a gumi? Kérdezz rá, az ilyet meg szokták beszélni.
8/8 anonim válasza:
Kell a gumi is, ha a lany nem meri anélkül. meg különben is, megvéd a fertőzésektől. en anno megbeszéltem a parommal, h h védekezzünk. nem kell mindjart arra gondolni h megcsal! lehet h még nem bizik benned? én is féltem ugy lefeküdni a fiummal h csak tabletta. azért a kockazat mindig ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!