Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gáz, ha 15 évesen nem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 15 évesen nem volt még barátnőm? 15F

Figyelt kérdés

már számolni se tudom, hányszor próbálkoztam, egyszer sem jött össze. :'( barátok (köztük több csaj is) mondták, hogy a személyiségemmel semmi gond nincs, külsőmmel sincs különösebb gond (havercsajok elmondása szerint). Miért?????????

Bulikba szüleim nem engednek el, sőt szinte sehova sem. Pedig sokak szerint tuti csajozós helyek :( Mit tegyek? Nagyon gáz??

2011. nov. 4. 21:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szintén 15F vagyok, nekem sem volt. Én se vagyok rá büszke, de még mindig jobb azoknál akik kb csak facebookon/MSNen beszélgetnek, vagy össze-vissza csalják egymást.
2011. nov. 4. 21:26
 2/13 anonim ***** válasza:

Habár én is fiú vagyok de nem gáz. Én már bánom hogy 14 évesen volt barátnőm mert mióta elhagyott tudom hogy milyen a szeretet és hogy szükség van rá és a hiányába sajnos már a depresszió felé haladok sajna már orvoshoz is kell járnom ugyhogy hidd el nem olyan rossz bár valszeg te nem így fogsz reagálni a dolgokra de én így jártam :D Am meg 15 éves avgy előted még az élet bőven lesz időd megtalálni az igazi. Ez a bulis dolog nem teljesen igaz elég sok az ilyen buulip*csa manapság de persze vannak olyanok is köztük akikkel lehet komoly kapcsolatot kialakítani :)

Remélem segítettem !

2011. nov. 4. 21:29
 3/13 anonim ***** válasza:
0%
Gáz... hogy 15 évesen a szüleid döntik el hova mehetsz hova nem... 15 éved volt arra hogy elnyerd a teljes bizalmukat de neked nem sikerült gratulálok.
2011. nov. 4. 21:31
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem az :D

Facebook

majdnem 15/L

2011. nov. 4. 21:31
 5/13 A kérdező kommentje:

2. 3. Mindkettőnek köszönöm. :)

Még valaki?

2011. nov. 4. 21:32
 6/13 anonim ***** válasza:

ma 21:29 vagyok.

Teljesen egyetértek az utánam szólóval mellesleg.Igaz nem ismerem családi légköröd és a nevelésed utját de sose szerettem ha vki mások izlése szerint él(persze a szülők mások) de 15 évesen elég érett vagy hogy önnálló döntéseket hozz szerintem és hogy szembeszállj a szüleiddel. Semmi joguk nincs eltiltani téged a fiatalság örömeitől. Ha ugymond ellentmondasz nekik lehet lesznek viták stb de szerintem simán megéri pláne később ők is észreveszik hogy értelmesebb vagy és már tudsz önállóan "élni"

2011. nov. 4. 21:35
 7/13 anonim válasza:
szia! linkeld be a facebook adatlapodat! és megmondom hogy jól nézel e ki:) vagy küld el a nevedet priviben!
 8/13 A kérdező kommentje:

4! Tévedsz. Semmijen okot nem adtam arra, hogy szüleim ne bízzanak bennem. Egyszerüen soha nem is bíztak bennem, lehetőségem se volt arra, h bebizonyitsam nekik, hogy igenis bízhatnak bennem.

5! köszi :)

9/13 anonim ***** válasza:
ma 21:29 vagyok. Am ja, ha van még vmi kérdésed nyugodtan írj privit és válaszolok vagy beszélgethetünk is ezzel kapcsolataban ha gondolod :)) am a lányok rám is írhatnak én is kétségbe vagyok esve már :(
2011. nov. 4. 21:38
 10/13 A kérdező kommentje:
6! Csak a bizalomvesztésük volt alaptalan. Pontosabban nem is biztak bennem soha, mintazt már leirtam
2011. nov. 4. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!