Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 15 évesen nem volt még barátnőm? 15F
már számolni se tudom, hányszor próbálkoztam, egyszer sem jött össze. :'( barátok (köztük több csaj is) mondták, hogy a személyiségemmel semmi gond nincs, külsőmmel sincs különösebb gond (havercsajok elmondása szerint). Miért?????????
Bulikba szüleim nem engednek el, sőt szinte sehova sem. Pedig sokak szerint tuti csajozós helyek :( Mit tegyek? Nagyon gáz??
Habár én is fiú vagyok de nem gáz. Én már bánom hogy 14 évesen volt barátnőm mert mióta elhagyott tudom hogy milyen a szeretet és hogy szükség van rá és a hiányába sajnos már a depresszió felé haladok sajna már orvoshoz is kell járnom ugyhogy hidd el nem olyan rossz bár valszeg te nem így fogsz reagálni a dolgokra de én így jártam :D Am meg 15 éves avgy előted még az élet bőven lesz időd megtalálni az igazi. Ez a bulis dolog nem teljesen igaz elég sok az ilyen buulip*csa manapság de persze vannak olyanok is köztük akikkel lehet komoly kapcsolatot kialakítani :)
Remélem segítettem !
2. 3. Mindkettőnek köszönöm. :)
Még valaki?
ma 21:29 vagyok.
Teljesen egyetértek az utánam szólóval mellesleg.Igaz nem ismerem családi légköröd és a nevelésed utját de sose szerettem ha vki mások izlése szerint él(persze a szülők mások) de 15 évesen elég érett vagy hogy önnálló döntéseket hozz szerintem és hogy szembeszállj a szüleiddel. Semmi joguk nincs eltiltani téged a fiatalság örömeitől. Ha ugymond ellentmondasz nekik lehet lesznek viták stb de szerintem simán megéri pláne később ők is észreveszik hogy értelmesebb vagy és már tudsz önállóan "élni"
4! Tévedsz. Semmijen okot nem adtam arra, hogy szüleim ne bízzanak bennem. Egyszerüen soha nem is bíztak bennem, lehetőségem se volt arra, h bebizonyitsam nekik, hogy igenis bízhatnak bennem.
5! köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!