Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha 15 évesen nem volt még barátnőm? 15F
már számolni se tudom, hányszor próbálkoztam, egyszer sem jött össze. :'( barátok (köztük több csaj is) mondták, hogy a személyiségemmel semmi gond nincs, külsőmmel sincs különösebb gond (havercsajok elmondása szerint). Miért?????????
Bulikba szüleim nem engednek el, sőt szinte sehova sem. Pedig sokak szerint tuti csajozós helyek :( Mit tegyek? Nagyon gáz??
Én 19 évesen ismertem meg első barátnőm, azóta is együtt vagyunk, szóval nem, miért lenne ciki?
22/F
Drága, a buliban felcsípett cafka annyit is ér :)
Figyusz, azok a haver csajon nem akarnak többet? egyik sem?
Szüleiddel próbálj beszélni hogy jiért nem bíznak benned, próbáld intelligensen megfogni a dolgok végét....
Ja és itt néhány szerintem 14 éves válaszóló bíztatgat arra hogy így lázadj, meg úgy...de ez baromság, annyira nem vagy te még felnőtt...
és egyébként nem gá sokan vannk ilyenek...
Egyébként vigyázz az iylennek sokszor az a vége, hogy hú akkor egyéjszakás és legalább szűz nem leszel ez is butaság...
Beszélj szüleiddel hogy legyene gy kis szabadságod...esetleg segíthet ha bemutatod nekik a barátaidat hogy lássák, normális emberekkel mész el, és normális társaságban vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!