Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az konkrétan gáz ha 18 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Synyster93 kérdése:

Az konkrétan gáz ha 18 évesen még nemvolt egy barátnőm se?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 10:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

ajj dehogy gáz:) nem verseny ez:) és am sem kell azt mondani másoknak ( akik nem annyira ismernek, és tudod, hogy gúnyolódnának) és akkor no problém:)

azért sose jöjj össze egy lánnyal, hogy végre legyen vkid...csak azzal, akivel valóban érzed azt a bizonyos szikrát:) és ne csak azért, hogy túllegyél azon, hogy van vagy volt bnőd:)

majd lesz bnőd, ne aggódj:)

2011. jún. 13. 10:43
 2/14 anonim ***** válasza:
vagy nem:D
2011. jún. 13. 10:46
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Dehogy baj. Ha 24 évesen lesz először, az sem baj. Ez is azt jelzi, hogy alkalmas vagy egy komoly kapcsolatra. Nem pedig 24 éves korodig volt 6 barátnőd. Érted.

22/L

2011. jún. 13. 10:47
 4/14 anonim válasza:
76%
Nem.
2011. jún. 13. 10:49
 5/14 WhiteLabel ***** válasza:
100%

nemgáz, bár hálistennek ilyen problémám nincs.

Vannak akiknek előbb van akinek később..

Viszont azzal nem értek egyet hogy nem kell mondani, mond nyugodtan, aki ezért gúnyolódik annak ugyan úgy nem volt csaja, és csak teszi a fejét, ezeket hívják jobb helyen hulladéknak..

2011. jún. 13. 10:52
 6/14 anonim ***** válasza:
sajna még nekem sem volt normális pasim 18 évesen :S pedig nem vagyok csúnya olyan átlagos vagy egy picit jobb túlságosan válogatós vagyok ez a bajom :( de nyaranként sosem bennám h nincs barátom mert legalább "szabadság van" de am igen nekem is hiányozik egy normális pasi :(
2011. jún. 13. 10:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem gáz, csak az oka. Ami v az, h nem is próbálkoztál, v az, h csúnya vagy.

10:55 Lehetne normális pasid, csak akkor olyat keress, és ne jóképűt! De tudom, h ez egy lánytól lehetetlen kérés.

2011. jún. 13. 11:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Attól függ. Régóta szeretnéd hogy legyen? Mert ha igen, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
2011. jún. 13. 11:05
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem gáz:D

20/L

2011. jún. 13. 11:09
 10/14 anonim ***** válasza:

A tapasztalat, amit nem lehet máshogy pótolni, az hiányozhat később.

A fiatalságnak a kísérletezésről, próbálkozásról kellene szólnia, hogy aztán az akkor megtanultakon lehessen jó kapcsolatokat építeni.

Emiatt sajnálhatod, hogy nem volt, de hogy mikor mennyi, az igazából a te magánügyed

2011. jún. 13. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!