Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Jól teszem, hogy...

Mit tegyek? Jól teszem, hogy semmit sem teszek? Tartozik ez rám? Legjobb barátnőm titkolózik előttem.

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőm eléggé bizalom hiányos, így külsőt illetően, pedig szép haja is van, szép szeme, jó bőre, letud jól barnulni, melles, csak olyan erősebb alkatú, de már pici korától, születésétől kezdve. Bár szerintem ez nem vészes.

Ő neki soha senki sem tetszik. Már szóvá is tettem, hogy ő még soha senkire nem mondta, hogy jól néz ki. És már rossz érzésem van, hogy mindig csak én fárasztom ilyennel. Azt mondta hogy nyugodtan elmondhatom, de ő neki valóban, nem nagyon szokott senki se tetszeni. De mondjuk úgy elmegy ez, meg az.

13 évesek vagyunk, lehet csak nekem van hormontúltengésem. :D

De több ilyen szerelmes dalt is hallgat, és félek, neki tetszik valaki, de nem meri elmondani, vagy próbálkozni a srácnál, merthogy mivan ha nem jön be neki.

Félek azért is fél elmondani, mert mikor nekem tetszett valaki, már egy éve, és végre kinyögtem melyik srác az, elkezdett röhögni, hogy az milyen ronda, meg az egy ovis, meg mekkora hülye vagyok. Ezen volt kisebb összeveszésünk.

És talán attól fél, én is kiröhögöm?

Nem tudom. Nektek van valami ötletetek? Ne érdekeljen, majd elmondja? Vagy lehet azért nem mondja, mert nincs senki? Esetleg csak fél, hogy kinevetem?

2009. nov. 10. 16:26
 1/2 anonim válasza:
Szerintem ne pörögd túl. Amúgy meg túl fiatalok vagytok, teljesen normális, ha neki még valóban nem tetszik senki. Hagyd békén, ne zaklasd, lehet előbb megnyílik így.
2009. nov. 10. 16:41
 2/2 A kérdező kommentje:

Lehet igazad van.

Szóval jobb ha megkímélem inkább az én hormontúltengéseimtől is :D vagy mondjam nyugodtan, hátha úgy bátrabb lesz?

2009. nov. 10. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!