Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi kell a nőnek? Fiúk, ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi kell a nőnek? Fiúk, ti mit tennétek meg a szerelmetekért? Lemondanátok egy nő miatt a káros szenvedélyetekről? Törődnétek vele? Csókolnátok, ölelnétek, és éjszakákon át szeretkeznétek? Megadnátok nekik, amire vágynak? (25/L)

Figyelt kérdés
2011. ápr. 4. 18:30
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Moszuke, nem minden nő kapja meg a férjétől, amit megérdemelne. Vannak nagyon is önző emberek, akik inkább csak magukkal törődnek, és egy feleség csupán a látszat kedvéért kell. Szerinted helyes ez? Bevállalnál egy ilyen házasságot, csak azért, hogy meglegyen a tökéletes pasi képed a világ előtt? Kíváncsi vagyok a véleményedre.
2011. ápr. 4. 18:45
 12/22 anonim ***** válasza:

"nem minden nő kapja meg a férjétől, amit megérdemelne..."

hékás! tombol benned a feminizmus!

a férfi szerinted nem érző emberszabású teremtmény?

2011. ápr. 4. 18:49
 13/22 A kérdező kommentje:

ilyen kérdése csakis egy olyan szűz lánynak lehet, aki még életében egy munkanapot sem dolgozott...

Szűz lány már rég nem vagyok, házasságban élek, és nagyon is jól fizető munkahelyem van. Nem értem az összefüggést a kettő között. Attól még, hogy dolgozol, talán nem kell a feleségeddel foglalkozni? Hogy lehet ez? Magyarázd meg nekem, mert elég érthetetlen számomra! (pedig sem buta nem vagyok, sem ronda)

2011. ápr. 4. 18:53
 14/22 A kérdező kommentje:

"nem minden nő kapja meg a férjétől, amit megérdemelne..."

hékás! tombol benned a feminizmus!

a férfi szerinted nem érző emberszabású teremtmény?

De igen, a férfi is érző teremtmény, de a nő is!! Mindig is azon voltam, hogy megadjam a férjemnek mindazt, amire szüksége van, támogattam, elviseltem amikor rossz napja volt, úgy érzem, társa voltam jóban rosszban. De nem kaptam cserébe semmit. Nem vágytam arra, hogy lehozza miattam a csillagokat is az égről. Arra vágyom, amire minden nő. Arra, hogy éreztessék vele, hogy szeretnek, és hogy fontos vagyok. Ebből én nem kaptam semmit.

2011. ápr. 4. 18:59
 15/22 anonim ***** válasza:
attól tartok a kérdező nincs tisztában a nő szerepével a társadalomban, DE FŐLEG A CSALÁDBAN ELFOGLALT HELYÉVEL, emiatt bosszúból feminisztikus torz gondolkodásmódra tért át...
2011. ápr. 4. 19:05
 16/22 A kérdező kommentje:
Ez esetben kérlek világosíts fel, hogy hol is a nő helye a társadalomban és mi is ott a szerepe? Nonszensz a hozzáállásotok ehhez. Talán egy nő nem érdemli meg a törődést, a szeretet? Hány évesek vagytok ti? 16? 17? Elég gyerekes véleményeket olvasok tőletek. Inkább tűnik úgy, hogy nektek van bajotok a nőkkel. Szégyen, hogy egy férfi nem képes a feleségét kielégíteni, és nem tartja még csak arra sem méltónak, hogy törődjön vele! Jöhetnek most a kifogások, hogy dolgozik, fáradt, minek vesződjön még ezzel is, de ezzel a hozzáállással nem kell csodálkozni, ha a párkapcsolatok nagy része válságba jut.
2011. ápr. 4. 19:13
 17/22 anonim ***** válasza:
20 evesen lett egy olyan csajom akivel nagyon jo minden,szeretem ,imadom.Amig o nem volt k*rvakhoz jartam,kokainoztam,balhekban voltam benne.Miatta megvaltoztam,igyekszek mindent megadni neki es odafigyelni ra.
2011. ápr. 4. 19:41
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

na, rátapintottál a lényegre:

azért van annyi válás, mert megismerkedéskor mindenki a legjobb arcát mutatja, amit nem lehet a végtelenségig fenntartani.

túlságosan sokat vár el mindenki a másiktól.

2011. ápr. 4. 21:12
 19/22 De Puta Madre ***** válasza:

Teljesen igazad van kérdező, mindkettő félnek tenni kell, hogy működjön a dolog. Kérdezted, hogy képesek lennénk-e ilyen képet mutatni, hogy a társadalom elfogadjon minket! Hát én nem tenném. Lehet, hogy tudnám azt mutatni, hogy minden jó, és szép, de ha nem az, akkor mi értelme lenne? Ha egyszer nem érezném jól magam valakivel, akkor miért lennék vele? Azért, mert ez az elfogadott? Hát ezért nem lennék.

Az, amit a kérdésben írtál, az nekem alapból beletartozik egy kapcsolatba. Ha egyszer nem törődnék vele, akkor megint minek legyek vele? Persze ennek kölcsönösnek kell lenni.

2011. ápr. 4. 22:11
 20/22 anonim ***** válasza:

Én ilyen hozzáállású nőt keresek, és szívesen leszoknék a káros szenvedélyeimről, ha ezt értékelnék :)

Nagyon szívesen feleségül vennék egy olyan nőt akinek normális, teljesíthető igényei vannak és egyenlő félként kezel a kapcsolatban.

Képes vagyok kompromisszumokra, de csak ha van értelme.

A csók, ölelés, szeretkezés alap szerintem :)

Családközpontú vagyok és monogám szóval nekem egy normális kapcsolat nem járna lemondással :) Inkább beteljesülés lenne :)

24f

2011. ápr. 7. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!